Thursday, July 30, 2009

3 month

diary miszgarfien

hurmm...ape ye maksud nye 2...umur ank buah aku 3 bulan pd saat ni...ok...2 je ker??hmm...ade lg 1...umur hubungan aku dgn dia (N)...yee...dia melamar aku as his special gf 3 months ago ( xtau la now klo dh lain status aku pd dia...aku hrp x la)...same date wit my nephew...beza bp jam je...20hb...btw, dia (N) akn start klaz kul 8.00pg...hope dia blh bgn pg..hehehe...ape laa aku ni...rsau yg bukan2 lak...mst la rsau...ni kan final sem dia...aku nak yg terbaik utk dia...hny mampu doa kan dia dr cni je...ape la khabar dia agk nye skrg ni...rindu sgt2 kat dia..teringin sgt nak msg n call dia...tp ape kan daya...ku harus tabah...yup...ku kena kuat....

N,

blaja rjn2 tau...jgn tinggal solat...jg diri 2 baik2...kesihatan 2 penting...jgn lupa mkn ye...bz mcm mana pun, jgn abaikan suma 2 ye...plz, jgn wat sy rsau (mcm mana aku nak tau dia skt or sht ye??)...hurmm....xpe la...aku doa kan dia di berikan kesihatan yg baik serta tubuh badan yg sihat....

0 org kwn gapil on "3 month"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal