Thursday, July 30, 2009

interview

diary miszgarfien
alhamdulillah...akhir nye ade panggilan utk interview...from SPA..panggilan yg ku tunggu2 selama ini (ye ker tgu lama???)....hehe...ku ade ms lg sebulan utk study ape2 yg patut..then ari2 kena ngadap berita..kena tau semua isu semasa yg terkini...jawatan yg ku pohon ni merupakan 1 cabaran wat diri ku...ape2 pun, akan ku tempuhi jua..klo ade cabaran kan lg best...ye la bidang yg bukan ade kena mengena dgn diri ku..tp xpe, ku tetap akn cuba yg terbaik...lgpun, ku kan jns cepat yg belajar..dl keje pun mcm 2..atleast aku ade pengalaman (actly pengalaman yg plg pahit..huhu)...excited giler aku biler dpt surat panggilan 2...sampai aku tersalah tgk tarikh interview...ku igt kan mgu ni..rupa nye bulan depan daaa...ape la aku ni kan...hehe...kalut sgt..hurmmm, kena rujuk pd yg pakar ni...kena timba ilmu dl, then refresh blk ape yg aku dh blaja dl...ish, mana lak note2 ku dl 2 ye..hehe...misi menyelongkar kabinet n kotak akn bermula..jeng..jeng..jeng...demi sebuah masa depan..patut nye, aku share bnd ni dgn dia (N)...tp aku takut nak msg dia..b4 ni dia yg slalu bg ku semangat, nak sgt tgk ku dpt kerja...abg, syg dpt pgln interview SPA...doa kan syg ye...seediihh nye...ku hny mampu share dlm ni je...ign jerr ku call dia..n share suma nye dgn dia...sob...sob...sob...sedih sgt2...terasa sgt dia xde kat sisi ku saat ni..ku hilang tempat bermanja, tempat mengadu dan tempat ku mencurah kan ksh syg...ku rindu dia sgt2..teramat rindu..rindu nak tgk mata dia..mata dia yg tersenyum 2...senyuman di bibir dia yg comel 2...muka dia yg sweet...Ya Allah, ku rindu kan dia...mayb bila dh dekat tarikh interview 2, ku akn try msg dia...ku x harap kan ape2..ckup la sebuah doa dan kata2 perangsang kpd ku...

0 org kwn gapil on "interview"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal