Thursday, July 30, 2009

juz a normal day

diary miszgarfien
arini xde ape yg istimewa pu...tp gatal nak menaip gak...cuma mlm semalam, aku terlalu rindu kan dia...dh x dpt nak tahan rindu 2...akhir nye aku msg dia guna no celcom ku...mxs ku crdt dh expired...watpe aku nak topup kan...bukan nye aku msg dgn dia pun...so, biar kan je la..mxs 2 aku wat msg dgn dia je...hurm....pas msg dia, aku tdo bertemankan airmata...aku nangis sbb terlalu rindu kan dia...xpe la...aku msh mampu hadapi dugaan ni..aku bukan selemah yg dia sangka...hmm, skrg ni aku blaja melihat tanpa spek...kihkihkih...saje je...mula2 mmg la payah...ni pun tgh try driving without spek...mmg sakit la mata n kepala...tp lama2 nnt ok kot...hope mcm 2 lerr...tb2 je gatal xnak pkai spek...bukan ape, aku ni gatal ckit, asyk nak wat spek baru je...spek yg last ni, ade la dlm setahun lbh aku pkai...yg plg lama kot...hehe...tp klo driving time matahari terik or mlm, mmg hancus...silau hbs...then mula la skt kepala...dh 2ari aku buang spek..saje je aku letak kat 1 tempat...konon2 hilang la...hehe...hope aku leh melihat tanpa spek...im not a blind person ok

0 org kwn gapil on "juz a normal day"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal