Thursday, July 30, 2009

salam permulaan

diary miszgarfien
salam...hurm..nak ckp ape ye...ok la bg intro psl myself dl ye...full name nuri zahira...nama yg unik tp maksud yg indah..hahaha...ikut nama asal lg pnjg...tp biar la nama 2 jd rahsia...lahir pd 8 julai 1985 kat klang...lalalala...dh meningkat pun umur aku ye...tp umur je la...aku tetap kanak2 ribena yg riang...hahaha...trademark aku 2...aku besar, skolah suma kat klang..blaja pun dlm selangor je..my dad x bg pi jauh2...nak tau sbb nye ape???coz....aku ni ank prmpn tunggal(ckit pun x bangga jd ank prmpn tunggal ni)...plg jauh pun aku duk kat sabak bernam...2 pun sbb nak menuntut ilmu...aku ni sbnr nye seorg yg simple..sometime mcm boyish ckit..kasar n agk lasak..bnd yg plg lemah, kena wat keje rumah(mmg aku cari alasan utk lari)...nak describe psl diri sndr byk2 pun, xtau nak tulis ape...nnt dh kenal tau ler aku mcm mana....lalalala

hobi???uuuiiiikkkkssss...hobi aku byk..membaca, meronda, window shopping, surf tenet...yg plg aku suka, ckp dgn pets aku...hahaha...fmly aku ckp, aku dh x btl...ari2 ckp dgn pets, then bertekak pun dgn pets...takat ni aku ade lbh kurang 20ekor kucing, beberapa ekor kura2, birds, fish...skrg ni dh x byk pets yg aku bela..bz ckit..

dlm life aku ni, aku x pnh nak letak kan ape2 target pun...bunyi mcm org pemalas lak...bukan mcm 2 mksd aku...ade gak aku set kan beberapa perkara...juz sbg guideline hidup je...yg penting skrg ni, aku nak bahagia kan fmly aku..nak bls jasa mak abh ku...2 je yg aku slalu doa kan..moga aku di beri kesempatan utk menyenangkan kedua org tua ku..ckp la aku pnh kecewakan mereka..dh smpai masa nye utk aku tebus suma 2

hurmm....mcm dh pnjg lak aku menaip ni...

ni 1st time aku join blog..so, klo ade ape2 yg kurang, bg la tunjuk ajr pd diri ku yg lemah ni ye

hope sape2 yg tersinggah, saje2 singgah kat blog ni, enjoy dgn coretan ku yg ntah ape2

lalalalalalalala~~~~weee

0 org kwn gapil on "salam permulaan"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal