Thursday, July 30, 2009

x pasal2.....

diary miszgarfien

td tenet aku off coz ade org sengal off kan....skt jiwa aku...sok mati jgn lupa bw masuk kubur tenet n wireless ni ye....ok, dh stop...jgn merapu lak....ku nak citer psl bnd lain...tgh best2 layan ym dgn member, tup2 line xde....then trs je msg ym 2 msk kat hp...aku nak reply xblh lak coz crdt dh xpired..(perlu kerr aku topup???)....so, xleh la nak reply msg kwn 2...then ade lg msg yg masuk...tiba2 dia ckp dh xnak ym dgn aku lg...msg yg last 2 dia say "bye" kat aku...ishh, aku ade wat slh kerr...saat aku tulis ni, aku br je on kan tenet org kedekut ni...aku ym dia tp xnak reply....sbb aku off9 ker dia mrh aku...adoiii....x pasal2 aku yg kena mcm ni....mmg bengang gilerr laaa....aku x wat slh ape2...tup2 msg ckp xnak ym aku lg....mmg aku pelik sgt la...klo sbb 2 dia mrh, aku minta maaf...bnd 2 x di sengajakan....jgn hukum aku tanpa dgr penjelasan dr aku....xpe la....bila org dh xnak kwn dgn aku, aku xleh paksa...cuma aku terkilan sgt2...xde ape yg blh aku perkata kan lg...aku dh minta maaf kat dia if aku ade wat slh....terpulang pd dia skrg ni....

*pengajaran~~jgn kt terlalu mudah menghukum seseorg 2 ats sesuatu perkara sebelum kt mengetahui hal yg sebenar nya...jgn nnt menyesal kemudian ari...melainkan kesalahan 2 mmg jelas, nyata dan terang...walau ape pun, x slh kan kt beri peluang utk org 2 menjelas kan keadaan yg sebenar

0 org kwn gapil on "x pasal2....."

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal