Thursday, August 27, 2009

saje2

diary miszgarfien


iiisshhh...ape yg ein nak tulis ni..sungguh ketiadaan idea..cian miszgarfien ni..sudah kurang kasih syg perhatian dr owner nye..hehe..ini di sebab kan cik ein ni malas busy dgn cutey pin nye..hehe..


hurm..suma org nampak nye dh mengupdate kan blog dgn aktiviti juadah berbuka puasa..tp ein..hehe..xde ape yg special pun..juadah berbuka utk fmly ein biasa2 je..lauk2 kampung je..cuma beli masak ape yg sempat je..mak blk keje pun dh lewat..nak jaga baby lg..ein tolong mana yg patut je..1 je peel ein..suka masak tp x makan..hehe..suka cipta resepi sendiri tp takut nak merasa..kihkihkih..tp kan.....slalu nye mak mst ckp "ok ape..ckup suma rasanye"...*wink wink*


arini sudah ari ke6 ramadhan..tp bg ein br 1 ramadhan...hehe..sendiri pk la ye.. *ein bukan ponteng puasa ok..tp x boleh* ...yee...ein dh start merapu ni..ni la jd nye klo xde idea nak update blog tp gatal nak update gak.. *dush dush* tp arini badan ein dh start lemah n menggigil..klo berdiri mst rasa mcm nak pitam..hurmm, nape ni...xkan x ckup zat dlm bdn kot..adeeii..2 la, mknn byk tp mkn nasi putih dgn lauk ikan je..ngada2 tul ein ni..hikhikhik


tahun ni, ein berpuasa n bersahur *sejak bila lak den bersahur ni* hny bersama fmly jer..slalu nye ein di temani kwn2 dan bf seseorg..tp tidak pada tahun ni..agk sedikit kesedihan gak la..rindu nak g bazar putrajaya yg besar 2 dgn dak2 rumah uniten..rindu nak g pasar kat seksyen 1 bangi..stakat arini, ein blom sempat pegi bazar ramadhan yg kat rumah ni..teringin lak air laici biru n bubur jagung...adeeiiii...favourite 2...


dh xtau nak merapu ape lg kat n3 ni...ape lg ye yg ein nak tulis ni...lalallalalala....


pengacau peneman utama setiap kali ein on9

boleh x ein nak ckp yg ein syg suma kwn2 ein..suma kwn2 yg kenal ein..ein xmo list kan sape2 takut nnt ade yg tertinggal, kecik ati lak..sape rasa dia kwn ein, ein nak ckp ni "u r my frenz till my last breath"..xkire la kwn dlm alam maya or realiti..


FRENZ FOREVER



10 org kwn gapil on "saje2"

minTanG_teLip2 on Thursday, August 27, 2009 4:46:00 PM said...

ciAn kt gapiL uH. .{cuLek gApiL uH aRU TAo

..::..ein..::.. on Thursday, August 27, 2009 4:54:00 PM said...

waaa...jgn la dik..sian kat sis ni..jgn culik gafield sis tau..klo culik gak, adik kena ganti 10..hikhikhik

Niezam on Thursday, August 27, 2009 11:09:00 PM said...

oooo..'ponteng ek' ..hhehehehe pe pun
SELAMAT BERPUASA :)

..::..ein..::.. on Thursday, August 27, 2009 11:11:00 PM said...

niezam...
mana ade sy ponteng..hikhikhik
kan sy tulis x boleh 2
hehe
slamat berpuasa gak utk awk

Niezam on Thursday, August 27, 2009 11:17:00 PM said...

saje je menyakat awak ...hehehehe
da beberapa orang kawan saya pun da yang bersedih sebab x dapat sambut kedatangan ramadhan .....tapi saya paling sedih bila tgk orang yang leh puasa ..tapi x puase plak ..hrmmmmmmpp

..::..ein..::.. on Thursday, August 27, 2009 11:24:00 PM said...

hurm..tau xpe
dl sy penah kerja dgn tnb
malu sgt tgk diorg 2
baik tua or muda
suma x puasa

Anarm on Friday, August 28, 2009 3:03:00 AM said...

pinjam kucing bleh?

..::..ein..::.. on Friday, August 28, 2009 3:05:00 AM said...

mana boleh ambik jibam
dia je yg rajin temankan org tau
hehe

minTanG_teLip2 on Saturday, August 29, 2009 3:40:00 PM said...

meOw2 .. jUm g jLn2 maO dOp. . .

..::..ein..::.. on Saturday, August 29, 2009 3:45:00 PM said...

xmo....weekk..dia nak kat sis je..hha

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal