Friday, September 4, 2009

happy birthday mr.N

diary miszgarfien



hmm...entry kali ni ein tulis dlm keadaan yg sebak dan sayu...xtau la nape ein harus rasa sebak setiap kali t'igt kan dia..lbh2 lg arini 4sept2009 adelah birthday dia...Ya Tuhan, moga ade rahmat di sebalik suma ni...


SELAMAT MENYAMBUT HARI ULANG TAHUN KELAHIRAN YG KE24 MY DEAR MR.N


xde ape yg dpt ein berikan sempena hari jadi dia..hny doa dan kata2 semangat je dpt ein titip kan utk dia..hny itu je yg mampu ein lakukan saat ni...belum ade kul12 td, ein dh wish kat dia..sambil taip sambil airmata mengalir...ein tau, mst rmai akn ckp ein ngada2 la, ein lembik la, kuat nangis la..bla bla bla...xpe...ein x ksh suma 2..


DEAR,

smoga dia pnjg umur...
smoga murah rezeki slalu
smoga dia lebih tabah
blaja2 rjn
kejar segala impian dia
jgn toleh kebelakang lg
jd kan pengalaman lalu
sbg 1 kekuatan utk arini
dan ari seterus nya
maaf kan diri ini
andai ade kesilapan
atau kekurangan
selama kt berkasih
terima kasih diatas segala kenangan indah itu
amat ein hargai nye dan xkan ein lupakan
hny dia je yg ade dlm ati ni..
dan, ein slalu doa agr masih ade
sinar kebahagiaan wat kita ber2
maaf kan diri ini kerana msh lg mengharap kan
sesuatu yg x pasti dr dia


sebak sgt bila igt kembali suma nye tentang diri dia..dia terlalu istimewa di mata n ati ini..dia juga yg berjaya buka pintu ati ini setelah skian lama ein tutup...mana mungkin ein menerima org lain sedang kan dlm ati ein hny ade dia..ein dh tutup ati ni utk org lain..insyaallah, slagi Allah izin kan ati ni pd dia, slagi 2 la ein akn terus bertahan..ein akn fight demi sebuah kebahagiaan..andai dia bukan la jodoh ein yg Allah tetap kan, ein lepas kan dia..ein redha..

maaf yer..patut nye entry ni happy tp jd sedih lak...

nak tgk ker ape isi pic kotak semalam

-

-

-

-

-

-

-




ni kotak semalam kan..meh tgk ape isi nye
-

-

-

-
isi yg pertama...kad yg ein beli..sweet sgt kad ni

-

-

-

-

-

ok..kad ni hasil creative sorg kwn ein..1 mlm dia design kan kad ni..btl2 ikut citarasa ein..ein suka yg simple je..thanks tau..ein suka sgt

* credit to mr.anarm*

-

-

-

-


ni la isi keseluruhan dlm kotak 2..ade kad yg ein bli, kad buatan, sepucuk surat dan sehelai tie..x lupa juga tanda ingatan dr cik garfien..wajib ade

-

-

-

-

mula2 balut dgn kertas dl..biar tebal ckit..then balut dgn kertas coklat yg tebal...ready to pos

*hadiah ni dh pun slamat di pos kan*


~~sila klik kat pic klo nak tgk dgn jelas ye~~





**klo dia baca ni, hbs la kantoi ein dgn dia..ein xbgtau dia pun yg ein pos kan hadiah ni kat rumah dia...coz ein xde alamat rumah sewa dia..

8 org kwn gapil on "happy birthday mr.N"

arnamee on Friday, September 04, 2009 3:07:00 AM said...

romantisnya ein:p

..::..ein..::.. on Friday, September 04, 2009 3:09:00 AM said...

romantis eh..tang mana 2 yg romantis nye...doa kan ein cekal dgn dugaan ni ye

Fifie Ierina on Friday, September 04, 2009 3:54:00 AM said...

salam sis..

maaf lme da x komen, sorry sgt.. hurm, entry nie sgt special.. sy faham sgt pe sis rse, sy sgt paham.. hux3~

sy rse warna tie yg sis pilih 2 sgt cantik la.. semoga die happy dgn pemberian sis.. klu da niat dalam hati nk bg, sejujurnye kte ikut jela kata hati kte tnpe merisaukan cmne die nk treat pemberian kte kn? =)

u deserve a gud guy, really.. x mo la sedey2, nanti sy pn sedey gk.. insyaAllah, Allah da merancang sesuatu yg sgt baik utk sis pd masa hadapan wpn hari nie sis merasakan dunia terasa gelap semacam.. wallahualam...

p/s be strong keh? ktorang akan selalu support sis dr belakang.. insyaAllah.. smileeee~ (^_^)v

..::..ein..::.. on Friday, September 04, 2009 4:21:00 AM said...

salam fifie...

thanks adk sbb sudi luangkan masa drop komen kat blog sis..sis phm fifie bz..its ok..blaja harus di utama kan

sbnr nye ms last jumpa dia, dia berkenan dgn 1 tie tu..lama dia belek..sis suh dia bli tp dia ckp nak tgu msk blaja..sis tau dia xkan pegi bli..so aritu sis nak bli kan tp dh xde..then pusing2 jumpa tie ni..ati sis mmg berkenan sgt..masa bli tgl last stock..nsb baik ade...

sis x mengharap kan good guy..tp sis berharap ade lelaki yg boleh trm segalanya tentang diri sis..suma ni dugaan utk sis..moga ade sinar bahagia wat diri sis...

p/s ~~ hehe..sis tau u all sentiasa ada utk suport sis..thank you so much dear..fifie pun kena tabah n kuat smgt juga ye

hanc on Sunday, September 06, 2009 2:43:00 PM said...

Salam sis~~ suasahawakaralalakata~~

pertama kali nak tulis.. cantik hadiah tu.. heheheheee...

oiit sis syg dah bg ke??

dont be sad sad sad~~~ ye ye ye~~

..::..ein..::.. on Sunday, September 06, 2009 11:36:00 PM said...

sis dh bg...tp skrg xde respon dr dia lg..sis rsau x smpai je...hurmm

Anonymous said...

ehehe..adekah kad e2 anda bli d memory lane? uhuhu...sweet nye ein..hg mmg adlh sorg yg sgt sweet..moga usaha anda e2 akn d hrgai dgn sbaik2nye..bia la pe pn respon de ein.. yg pntg hg da tnjuk keikhlasan hg..

..::..ein..::.. on Monday, September 07, 2009 3:39:00 PM said...

ye mira..ku bli di memory lane JJ..tp...smpai skrg still xde respon dr dia..ku xtau la hadiah ni smpai ke x..ku dh pos guna pos laju..dia senyap je mira..ni je yg mampu ku bg selain sebuah doa utk dia...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal