Friday, September 18, 2009

him again!!!

diary miszgarfien

Ya tuhan....nape dia muncul lg dlm minda ku ini...aku cuba jd tabah..ckup la aku tanggung derita ni..aku cuba happy kan diri ku...aku cuba utk tidak menangis lg..aku cuba jd kuat..tp nape dia harus muncul lg...aku dh xnak dgr ape2 lg tntg dia...jgn wat aku benci dia..ckup la aku terlalu syg kan dia..jgn tukar syg aku 2 jd benci..

ptg td, kkak ipar ein bgtau psl hal ni...kkak msg dgn mr.N dlm diam...berat nye ein nak dgr..tp ein kena gagah kan diri jua...ein kena tau ape yg dia ckp...

please la...go away from my life!!! ein dh terlalu menderita saat ni...nape harus suma ni yg terjadi...Ya Tuhan...aku dh x mampu nak tabah..aku dh x kuat lg...

msg ni ein ambk dr fs kkak..ein nak tau semua nye...ye... semua nye terlalu menyakit kan ati ni...

aah da xde pepe
naz mintk wat haluan coz dlm pressure sgt
skrg nie
maaf ek akak,bukn niat naz
naz tpakse
mybe mcm2 benda yg naz xley handle now
naz tahu naz pntgkn diri
tp naz memg kena wat utk diri naz sndiri
maaf klo keluarga akak marah kat naz
naz xde niat pn
tp klo ada jodh x kemana kn kakbtul x kak

u always like dis rite, mr.N...a sweet talker


aah skrg nie da last sem
mcm2 la kak
ada sampai tu x tdo pn, mate dok lebam je.
sem nie memg sush sgt ada gak tfkir nak drop paper. tp tgu la due date n result test klo ok naz x drop.tp klo sebaliknye tpksela drop.naz ley datg klo free tp tkut nt ayah akak marah
ein ckp ayah die cerewet n datg jgn naik moto, sedgkn naz ada moto je.so naz xnak hipokrit kt diri naz.

salah ke ein jd diri sndr..klo dia nak jd sape diri dia, xkan ein harus b'pura2 jd org lain..sape yg hipokrit skrg ni!!! ein atau kamu, mr.N????



smua ok cume ein suke konkong
macm2 naz nak wat xley
erm mybe naz pn xfhm keadaan ein kot
mff ek kakak

ein kongkong kamu???thanks dear..thanks so much...u can say whatever u want!! ein dh terlalu sakit saat ni...ade ein marah kamu cycling...ade ein marah kamu kuar dgn sape2...ade ein marah kamu membazir...penah x kamu phm situasi ein...ade x ein halang kamu kwn dgn mana2 prmpn..ade ein push kamu utk sesuatu...xde kan!!!!


tu la
naz ambik jaln haluan sndiri
naz xleh bg perhatian lebh kat die
naz kn blaja
byk mase nak wat keje la study la
n mcm lg.naz sushla nk bg smua nye

perhatian lbh...ok fine....ckp dgn ein, psgn mana yg xnak perhatian..skrg ni sape yg nak perhatian lbh..ein atau kamu...nak ke ein show kan suma msg kamu yg kuat merajuk setiap masa 2..ade kamu nak phm...yg kamu tau, ungkit everything...compare kan ein dgn ex2 kamu..nak ke ein bg semua org baca msg kamu...slalu ein pesan kat kamu, dulu kan yg mana lbh penting..iaitu STUDY kamu!!! kamu terlalu hipokrit...kamu ego!!! kamu bangga ye wat ein mcm ni...thanks my dear mr.N...ein xkan lupa kan semua ni...semua nye salah ein..kamu je yg btl...


if kamu rasa kamu x boleh nak beri semua 2, kenapa harus melamar diri ku utk jd permaisuri hidup mu..kenapa kamu begitu kejam...jgn jadi kan semua 2 alasan...nape x je bg alasan psl ex2 kamu 2..ein bukan kamu utk ungkit semua nye..ein x suka pun wat mcm 2...


Ya Allah...smpai bila harus aku tanggung derita ni...nape harus aku di uji lg...ku mohon...lepas kan hati ku ini dr dia...buangkan la sgl nye tntg dia...ku ign cari kedamaian, ketenangan...

naz...kenapa harus ego dgn diri sndr..ckup la selama ni ein slalu mengalah...ein dgr kata2 kamu..sape ein pd hari ni pun sbb kamu...ni balasan kamu pd ein..pergi la kamu jika itu yg wat kamu bahagia..biar ein derita di sini..x perlu kamu tahu keadaan ein lg..msg kamu, ein tetap akn simpan..utk ein tegak kan segala nya..bukan niat utk letak kan semua perkara ats kamu..tp skadar utk mengingat kan kamu pd setiap perkara...kamu boleh trus salah kan ein...ein x mampu nak kata ape...ckup la jgn bg ein benci kamu..terlalu sakit rasa nye ati ni...

ein tau, walau ape pun yg ein perkata kan, naz xkan berganjak dr sikap ego naz 2....since kt pts, ein dh x cari naz lg...2 semua permintaan naz...tp nape harus naz cari ein lg...ein cuma nak tgk naz berjaya..nak tgk naz capai cita2 naz...ein xkan mampu utk membenci diri kamu..malah, ein x pnh lupa utk mendoakan kamu..kenapa la cinta kamu terlalu utuh dlm diri ini...seseungguh nya, saat ni ein terlalu membenci diri sndr!!!





8 org kwn gapil on "him again!!!"

Anonymous said...

f**king hell that man! klo da dsr ego, mmg de je nk btol..nk jg air muke la 2.. pliz pliz ein... stop thinking anything about that sh*t anymore.. hg kne stat pk dri hg sndri.. stop hdp krn org len lg2 yg cm2.. xb'baloi...

..::..ein..::.. on Friday, September 18, 2009 4:02:00 AM said...

mira....
ko marah la aku puas2..marah hbs2..aku x ksh..klo hny kata2 marah ko 2 yg leh wat aku sedar dr suma ni, ko mrh je..aku terima..thanks mira sbb sentiasa di sisi aku

::[si putihpurple]:: on Friday, September 18, 2009 5:18:00 AM said...

hurm ein...
bykkn sabar ek..it will take sum times to forget him..biar dye nk ckap ape..klau de da mcm tu xpe lah..biarkn dye..klau dah ego tu xkn kemana pon nnt..sbar ye ein..da nk raya ni..xmo cdey2 k..

SELAMAT HARI RAYA cik ein^____^

..::..ein..::.. on Friday, September 18, 2009 12:31:00 PM said...

hai putihpurple...
slama seminggu ni ein berjaya hidup tanpa dia..nape saat ein dia pergi, dia sering muncul..thanks ye putihpurple...

SELAMAT HARI RAYA juga utk cik putihpurple

SilentThinker on Sunday, September 20, 2009 8:11:00 PM said...

Salam,
"semut hitam tidak akan kelihatan ...
sekiranya berjalan2 diatas batu hitam,
tapi semut merah akan meenjadi perhatian
andai muncul di atas batu hitam itu .."
...start thinking!!! n let me know
if u didn't get what i mean n_n

SilentThinker on Monday, September 21, 2009 11:51:00 PM said...

Ein,
"pelakon yang hebat akan selalu memenangi 'anugerah' ...dan dunia ini adalah pentasnya"
....

..::..ein..::.. on Tuesday, September 22, 2009 12:33:00 AM said...

ye la encik silent thinker....
dia dh dpt anugerah pelakon terbaik pun...nnt ein sendiri akn smpaikan anugerah 2 kat dia...

SilentThinker on Tuesday, September 22, 2009 10:29:00 PM said...

hehehhe...
ein, pe yang berlaku ..jgan simpan di dalam hati
biarkan ia berlalu pergi k

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal