Wednesday, October 14, 2009

something wrong wit me

diary miszgarfien




salam.....hurmmm....hmmmm....eeerrmmmm...hurrrmmm....*bp byk mau mengeluh deii..x baik tau*

something wrong wit me, with myself...hurmmm....yeah...i admit it...hurmmm.....plz take note ye *ein blom crazy lg ok...im still lg waras*

ein prasan bnd ni dr last week lg...xtau la nape...tb2 je bnd ni muncul....duhh, menci gilerr siot...ein prasan dh last week...ein xde mood nak bertweet2, nak taip new entry n ein skrg mcm xde mood nak komen kat blog2 yg ein follow...ein lbh selesa jd silent readers wat masa ni...kamu jgn lak kecik ati bila ein tulis mcm ni...ein still lg follow citer2 di blog kamu...masih lg membaca nye...cuma, ein x rasa nak komen...ein tau, pasti ade yg berkecil ati dgn ein..dh follow tp xnak komen...hurmm...ein minta maaf ye


di twitter pun mcm 2....hny baca ape yg kwn2 borak kan...skali skala je ein muncul di karpet twitter 2....pastu ein senyap kembali....ym pun ein dh x layan sgt...sape yg ym ein tp ein senyap je, ein minta maaf ye...

blog ein pun dh x meriah lg...dh jarang upload gambar...mesti org bosan kan baca blog ein...hurmm...something wrong wit me...but...i dont know what it is....mungkin ein perlu bersendirian wat masa ni...jauh dr segala xtvt on9...tp, ein pasti rindu kan suma ni...sbb mereka la teman ein setiap masa...

pada blog2 yg ein follow....ein minta maaf kerana tidak tgl kan sepatah dua perkataan di blog kamu...ade kala nye, ein hny tgl kan jejak di kotak2 sidebar kamu sahaja...maaf kan ein...





*nothing 2 say

7 org kwn gapil on "something wrong wit me"

Fatt Chin Choy on Wednesday, October 14, 2009 1:27:00 AM said...

tak komen pun tak apa ler... ptg sangat ker kena komen blog orang? aku rasa tak kot.

bg aku buat blog untuk kepuasan sendiri... org x nak komen pun tak apa... tak baca pun x apa... kalau sudi singgah baca terima kasih lah walaupun x komen

lg pun ada masa kena cuti blogging. masa tu entry berlambak2 kita x baca... takkan nak baca semua? mana ada masa kan.

..::..ein..::.. on Wednesday, October 14, 2009 1:30:00 AM said...

ah fatt....
bg org yg x ksh, mayb ok la klo xde org komen...tp slalu nye ein jumpa blog yg minta kt komen entry2 mereka...siap ckp, xkan nak jd silent readers je kot....stp org ade pndgn tersendiri

Legasi Piston Pecah on Wednesday, October 14, 2009 9:21:00 AM said...

knp???mengapa??
tertekan ke???bwk2 bersabar ye...
doa byk2 tenang cket hati 2...

hanc on Wednesday, October 14, 2009 8:48:00 PM said...

salam~~
no hal la sis syg.. muahahhah~~~ i miss you!!! jaga diri sis baik2.. itu yang penting.. law rindu on9 la.. hanc sentiasa menanti mu~~ heheeez~~~ law hanc tak on9.. msg kan ade hehehe~~

arnamee on Friday, October 16, 2009 12:15:00 AM said...

Salam..

eheh, yang penting kekal kawan sampai bila-bila, insyaallah. Komen , atau tak, sekalipun tak follow, orang baca pun satu anugerah JUGA:)

Anem pernah, satu hari tu, takde orang kunjung, sunyi owh..;p

Fifie Ierina on Friday, October 16, 2009 12:53:00 PM said...

salam...

alaa, mnda kecik je nie.. patut la jarang nmpk kt twitter skg..

xmo sedey2 k? insyaAllah mood tu akan datang dgn sendiri balik..

xde masalah sbnya ble xde readers x komen blog saya.. orang datang jenguk dan at least baca latest entry pn da ckup bersyukur sis.. tanda orang rndu kt kte.. cewwaaah :P

..::..ein..::.. on Friday, October 16, 2009 1:59:00 PM said...

kwn2 semua...

insyaallah...ein akn kembali normal x lama lg...kih3...mcm org x normal je bunyi nye..

thanks pd yg sudi komen n beri semangat kat ein...terima kasih ats keperihatinan kamu semua...cik gapil syg kamu semua...hehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal