Thursday, November 12, 2009

izinkan ku....

diary miszgarfien


arini....dh masuk 12 nov 2009 rite...mean, last paper utk mr.N...final dh...juz tgl praktikal je nnt...hope suma nye ok la...xnak dia ade sangkut paper mcm ein


bila mr.N last exm...maksud nye........................ein kena let him go...janji tetap janji kan...ein kena tunai kan....masa kami break dl, ein ade ckp dgn dia...nak tgu smpai dia hbs exm....now, dia dh hbs...


Ya Allah...berat nye utk aku berbuat demikian....izinkan ku utk menyayangi dia walau dr jauh...saat ini juga, ein hny berteman kan airmata...izinkan ein utk menangis lg kerana mr.N....


ein tau...pasti akn ade yg marah dgn situasi ein ni...akn ade yg kata, ein lemah...x berbaloi sedih kerana seorg lelaki...ein x mampu nak tipu semua org...mmg btl kdg kala ein happy...tp, dlm hati, umpama ade duri yg menyucuk dgn begitu pedih n sakit sekali....


ein hny mampu berdoa agar di beri kekuatan utk hadapi kenyataan ni....


to mr.N.................
ein syg kan kamu...xtau nape prasaan ni kukuh sgt...ape pun, ein tau..janji2 ein harus tunai kan...berat camne pun utk lepas kan kamu, ein kena juga wat begitu...di kesempatan yg ade ni, izinkan ein utk memohon berjuta2 keampunan dr kamu andai selama ini, ein ade membuat kamu marah, benci atau berkecil ati dgn ein...ein doa kan kamu akn jumpa yg lbh baik dr diri ini...ein doa kan kamu bahagia...juga mendapat result yg cemerlang serta berjaya utk menggenggam 2 ijazah dlm masa yg sama.....izinkan ku, utk menyimpan prasaan ini di lubuk ati ku.....



hny airmata menjadi peneman di saat ini....me gonna mish him very much....i luv u from deeply in my heart......




10 org kwn gapil on "izinkan ku...."

Fatt Chin Choy on Thursday, November 12, 2009 5:24:00 AM said...

hmmm
nak tanya sebab... tp mcm sebok plak aku

Mawar_berduri on Thursday, November 12, 2009 12:31:00 PM said...

sabo ye Ein....klau ade jodoh..sampai ke ujung Dunia pun misti akan bertemu kembali....Doa semoga ade jodoh ein ngan mr.N ye....

Mawar_berduri on Thursday, November 12, 2009 12:33:00 PM said...

sabar ye ein....klau ade jodoh lari ke hujung Dunia sekalipun misti akan bertemu kembali...Doa ye supaya ein ade jodoh ngan mr.N .....

eiy_Da on Thursday, November 12, 2009 1:23:00 PM said...

sabar k ein...
mybe der yg lbh baik untuk ein dr mr.N tu..
xmo sedey2..
kan da jnji mau heppy2 jek.. heheh

..::..ein..::.. on Thursday, November 12, 2009 2:33:00 PM said...

ah fatt...
haha..tau pun kamu...pi cari dlm entry yg lepas2 ok

..::..ein..::.. on Thursday, November 12, 2009 2:36:00 PM said...

mawar_berduri...
doa 2 dh pasti..tp mcm mana pun, ein tawakal je skrg ni...tq ye nsht 2...

..::..ein..::.. on Thursday, November 12, 2009 2:38:00 PM said...

sis eyda...
ein nak nangis pun dh xde airmata...mmg ein akn sentiasa bz kan diri, wat2 happy

cinta lea ixora on Thursday, November 12, 2009 4:12:00 PM said...

waaa.. sdhnye... ein jgn la cmni.. let him go.. kalo die mmg hak ein insyaAllah satu hari nnt die akn blk kat ein smula...

hanc on Thursday, November 12, 2009 7:54:00 PM said...

Sis Syg~~ ADek ade kan?

nursarah87 on Thursday, November 12, 2009 9:30:00 PM said...

sabarla sis, jgn terus menangis, hidup ini terlalu singkat untuk disedihkan..

put trust in God..kamu pasti akan bertemu yg lebih baik dr dia..

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal