Friday, November 20, 2009

nak buat ke x ye...

diary miszgarfien


lately ni kan....slalu sgt org tny ein psl fb....adeeiiii...jenuh sudah ein jellas kan....fb ein dh delete..dh x wujud...penting ke kena ade fb ni...bila ein ckp dh delete, suma ckp rugi la, nnt nyesal x join..xpun ade yg ckp ein ketingggalan zaman...


yee...ein tau ein still lg dgn ms, fs n tagged....suma 2 ein lom delete lg...sbb ape.....sbb......suma nye ade mr.N...dr situ je la ein leh tau perkembangan diri dia...yup, ein stalker dia...lantak lerr...ngeh3~~~


wpun suma 2 masih wujud, tp ein dh x active....dh mls nak layan...suma nye cam hampeh je...mmg ketinggalan zaman tul kan ein ni...x kisah la...ni kan life ein...x ganggu org lain pun....ein bukan xnak wat fb 2...tp rasa cam mls sgt...


ok la...pd sape2 yg ade fb 2, ein nak kamu senarai kan ape yg best n x best nye psl fb 2....klo stakat ade farmville 2, ein x layan ok....pastu, ein nak tau pendapat kwn2 semua....perlu / patut ke ein wat fb blk...




*ein ade dgr kat radio ptg td....psl fb ni gak la....ade sorg pemanggil 2....dia kata xnak wat fb ni...sbb dia xnak kwn2 skolah cari dia...dia hny akn muncul bila dia dh khwn n lbh stabil...mcm 2 gak reason ein sbnr nye...mls nak igt org2 yg suka wat ein menangis masa skolah dl...ckup la dl kamu hina ein..malu kan ein...kamu ngata ein...semua nye masih terpahat dlm memory ni*




22 org kwn gapil on "nak buat ke x ye..."

sI tEDI on Friday, November 20, 2009 1:07:00 AM said...

aku permah daftar FB.. pastu x prnahmasuk.. pass ke username segala tak tahu dah.. x hengat.

x pe lah.. x nakmasuk FB.. melekakan aku nanti!

nursarah87 on Friday, November 20, 2009 1:08:00 AM said...

aku takda FB..malas..

erm..kawan2? samelah, kang nak kawin adalah undangan..solo2 takyah fb segala..haha

..::..ein..::.. on Friday, November 20, 2009 1:11:00 AM said...

tedi...
setuju...sama la dgn ein...penah ade..pastu delete..rmai dh yg terjebak dgn fb ni suma ckp meleka kan mereka je....


nursarah....
sokong...nak khwn nnt, masih ade cara lain utk cari kwn2 lama...x semestinye kena ade fb..

cinta lea ixora on Friday, November 20, 2009 1:11:00 AM said...

huhu..bg lea fb tu best..awal2 dl sume kuiz lea buat..game byk tp lea xlyn..plng pntg sbb cpt..kalo frenster nk komen2 tu lmbt response.. cmtu la.. sbb tu fb ni lebey membuang mase..huhu..
kalo xde keje xpe la.. ni duk je ngadap fb mmg xjd keje dk bls2 komen... huhu...

..::..ein..::.. on Friday, November 20, 2009 1:13:00 AM said...

lea...
ein tau fb byk kuiz n game...tp suma 2 meleka kan la..ni pun sejak ade twitter, ein asyk ngadap laptop je..hbs suma keje rumah terabai

Fatt Chin Choy on Friday, November 20, 2009 1:51:00 AM said...

aku ada fb
tp x aktif pun
ahaks

Cik Rara on Friday, November 20, 2009 3:23:00 AM said...

rmai gk kwn2 suh wt fb..xtau la pe y beshnye fb ni..ms pn dh xt'lyn dh sbnarnye.. :D

cinta lea ixora on Friday, November 20, 2009 1:07:00 PM said...

oic.. so kalo cmtu ikot la nak wat ke x..
lea kalo xde fb nie mcm sunyi je hdp..hehe...
twitter awal2 dl join jgk.. skg ni dh xbukak lgsg dh..huhu

lea ade jgk fb satu lg utk stalker ex lea...
huhuhu... tp die x active sgt fb die...
so xbyk sgt th psl die...
lea siap add awek die skali.. uh.. mmg menyakitkan hati la tp nk wt cmne.. nk jgk jd stalker...huhu

mohdisa on Friday, November 20, 2009 8:15:00 PM said...

buat ajalah, niat kena betul. atas kawan2 kita. dlu penah ada ms, pastu delete pasal......urm abaikan...then ada la nasihat dari someone...jgn sbb masalah, kita buang semua kawan...i mean klu ada fb kita ada ramai kawan. betul tak? kita boleh minta pandangan kawan2 kita...mcm blog gak...tp dgn fb byk faedah kita boleh dpt...kwn yg lost contact dlu pun kita leh cari...anyway, up to u la. :)

..::..ein..::.. on Friday, November 20, 2009 8:19:00 PM said...

ah fatt...
ein tau nape ah fatt dh x activ...takut ade ngorat kan..kih3....



rara...
2 la...ein pun camtu gak...

..::..ein..::.. on Friday, November 20, 2009 8:23:00 PM said...

lea...
wahaha...nak stalker si dia rupa nye...ptt la...lbh kurang ein je..lgpun mr.N xde fb...hehe



mohd isa...
ni pun ein tgh proses utk delete ms n tagged...fs nak biar kan...ein mmg mls la nak cari diorg blk..semua nye terlalu pahit utk di igt blk...btw, tq ye...hehe

mohdisa on Friday, November 20, 2009 8:28:00 PM said...

up to u la...klu benda tu pahit bg ein...pahit la dia...klu manis...manis la dia. apa2 pun, semoga happy always. :)

..::..ein..::.. on Friday, November 20, 2009 8:32:00 PM said...

mohd isa...
thanks ye is...ein pun harap is hapy slalu...

mohdisa on Friday, November 20, 2009 8:40:00 PM said...

haha, is hepi jerk...pura2 hepi kot...ades...abaikan...:P

..::..ein..::.. on Friday, November 20, 2009 8:44:00 PM said...

mohd isa...
haha..ein phm..depan org, kt nmpk happy..sentiasa ceria n gelak bersama2...tp dlm hati, hny diri sndr n Allah sahaja tau betapa terluka nye kt di saat itu..betapa kt perlukan si dia di samping kt..adakala nye kesunyian 2 selalu membuat kt sedih..kerana sering t'igt kan si dia...tp, penah x kt berfikir...ape guna nye kt jadi begini sedang kan si dia sedang happy n bahagia

~ein~ on Saturday, November 21, 2009 9:44:00 AM said...

kembar, kamu jangan terlalu pk kan sedih tu ye..ein pun sama jugak..kita happy mcm mana pun depan org, org takkan tahu pe yang kita rasa & alami.so, kita sibukkan diri dengan buat mende2 yang kita rasa berfaedah..be strong..dah tahu si dia happy & bahagia, kembar still bersedih, xde gunanya.yang dah lepas, biarkan ia berlalu & jadikan ianya pengajaran & pengalaman hidup.mulakan hidup baru.

pasal fb tu, up to u nak buat ke x.kalau rasa ianya berbaloi, kembar buat lah..ein buat pun sebab nak contact kawan2 lama yang dah lost contact.pastu, yang sampingan tu, ein just iqnore, tp addicted ngan farmville yang kembar x suka tu.hihi.ni sejak balik dari kursus, dah rasa xmo main game tu lagi.huhu.sebab banyak mende lain lagi nak kena buat.kiranya tgk keadaan la lps ni nak layan game tu ke x..

so, apa2 pun keputusan kembar nak buat fb ke x, semua terpulang pada ein.(^_^)

Nadia94 on Saturday, November 21, 2009 8:34:00 PM said...

lau ngan blog pon ley cri kwn..so x yah fb pon x pe..nadia de gak fb tp mls nk tgk..bkn nye de pe pon..hehehehehe..bek lyn blog...ehek...

arnamee on Saturday, November 21, 2009 10:46:00 PM said...

eheh, ade no fon+ sms percume pun tak sms kite sbgai kawan, ada fb ke tak, ada ke blog ke tak, bukan alasan kan ein,kan?:)

arnamee on Saturday, November 21, 2009 10:50:00 PM said...

er, ade fon+smsm percume pun tak ingta kite ni kan fb atau blog jadi alsan kan,kak;p

luv u:P

..::..ein..::.. on Saturday, November 21, 2009 11:26:00 PM said...

~ein~
kembar ku....
pnjg tul komen kembar ye..ape2 pun thanks tau...rindu sama kembar...skrg kembar dh busy...psl si dia 2, kembar jgn rsau kan ein ye...ein dh ok skrg ni..dh let him go..n life must go on rite...2 la yg ein sedang lakukan

ade gak terpikir nak wat fb...tp ein blom minat lg...hehe...tgk la klo tb2 ein ade fb nnt..kih3



nadia...
hehe...skrg ni mmg ein layan blog n twitter je..ni pun dh ok sgt..ade rmai kwn

..::..ein..::.. on Saturday, November 21, 2009 11:29:00 PM said...

anem...
2 la..nama je ade no phone, ym n sbg nye...tp sama je...x kisah la..ein tetap anggap mereka semua kwn ein

sayang anem juga ^_^

farysa on Sunday, November 22, 2009 5:46:00 AM said...

sme la kte
farysa mls sgt nk wt fb
tp skrg dh ad sbbnye bf farysa yg wtkn
iktkn ati mls sgt2 nk wt
btw,
sme je fb dgn yg lain2
cme die ad kuiz,game n so on
=)

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal