Sunday, November 8, 2009

slamat pengantin baru

diary miszgarfien

arini

8 nov 2009

majlis perkahwinan kwn baik ein yg bernama

nur syuhada yasri
&
mohd hafriz abdullah

mereka dh selamat di nikah kan

smlm (7 nov 2009)

berwaliki kan bapa pengantin prmpn sndr

semoga mereka berbahagia

dan berkekalan

hga ke akhir nyawa

lebih matang dlm

menghadapi keadaan yg baru ini

hny pic ini je yg smpt ein snap

ni pun guna hp



**mereka ber2 ni kwn ein dr skolah rendah..tp x bp kenal dgn riz..mereka couple masa skolah menengah & lost contact...akhirnye, mereka kembali bersatu setelah pelbagai perkara yg mereka tempuhi**




**utk pic yg lg comey, sila klik pd pic ye**





*tahniah syu...moga bahagia ye...syg kamu smpai bila..dh xleh nak wat gila2 lg..adeeeiii*






*penat sguh
mahu menjawab soalan dr kwn2
yg bertny kan
sudah kahwin ke??
hny kerana jari ku yg berinai

15 org kwn gapil on "slamat pengantin baru"

nursarah87 on Sunday, November 08, 2009 6:55:00 PM said...

wah.tahniah la kat kawan tue...comel je..hehe

::[si putihpurple]:: on Sunday, November 08, 2009 7:15:00 PM said...

cantek je make up dye..
xde la over sgt..
cun2..
moge berbahagia smpai akhir hyat la..
ameenn~

nnt ein punyer turn lak ye..hee;))

fik-autoz^^ on Sunday, November 08, 2009 7:33:00 PM said...

c ein da berumur ni bila lak??hehe

hanc on Sunday, November 08, 2009 10:06:00 PM said...

SaLam sis~ tarikh nie Samer ngan Perkhwinn Bro Azman~~ :D

hanc on Sunday, November 08, 2009 10:13:00 PM said...

Cantik orennnyer~~

lemonade on Monday, November 09, 2009 10:24:00 AM said...

cantik...hm..ein bile lagi..?

~AmyLiana8886~ on Monday, November 09, 2009 11:30:00 AM said...

comel r pelamin n bilik pengantin..

eiy_Da on Monday, November 09, 2009 12:15:00 PM said...

tahniah buat kwn ein..heheh
sis pon smlm dapat 1 sms dr sowang kwn lm ms skolah dl..cakap nk kwn buln 12 neh..
ni da der 4 org akan kwn..termsuk my admire..keh3...sis bila la plak agak2...heheh tunggu jek la yer...heheh

Fifie Ierina on Monday, November 09, 2009 1:29:00 PM said...

salam...

sebenarnye saya suka sangat nengok gambar sis dgn pengantin nie.. dua2 sangat lawa okeh cz mke die senyum sangat manis dan sis klu senyum pun pasti lagi manis.. dah manis dah, cuma nak nampak lagi manis je.. hehehe =)

pada saya, tema putih dan oren nie sangat lawa.. saya suka baju pengantin.. oh! saya sangat suka, lawa gle okeh.. sedang berfikir, khwn nanti nak tema ape ye? hahaha :D

sis jangan sedey k.. saya tau mesti rasa sedikit sunyi ble kawan baik da khwn.. cz ble da jd seorang isteri, dah byk tanggungjawab.. masa da kurang utk seorang kawan, x cam orang lelaki..

but pray for your soulmate, insyaAllah akan dapat yang baik2 jugak.. dan doa supaya x khwn lambat sangat okeh =)

luv, fierina

Fifie Ierina on Monday, November 09, 2009 1:30:00 PM said...

owh ye, nak cakap jugak.. i think u should learn how to put watermark for your pictures..

gambar2 sebelum nie da wat ke? penting utk wat watermark ble gambar tu dari kamera kte sendiri.. saya nak belajar gak nanti..

ok daaa~ ;)

..::..ein..::.. on Monday, November 09, 2009 1:47:00 PM said...

nursarah...
kwn ein 2 mmg comey pun..berseri sgt muka dia


si putihpurple...
ade jodoh nnt ein akn menyusul juga..tp dgn syarat, kamu kena blk cni..boleh??? ekeke


fik...
berumur sgt ke????


hanc...
yup dik..sama tarikh dgn bro azman..oren dia mmg smart...hehe


lemonade...
jodoh blom ade lg..masih lg single..hehe


amyliana...
masa ein tgk pelamin n bilik pengantin 2, mmg terpaku je..cntk sgt....


sis eyda....
kt hny mampu berdoa n berusaha je sis..lebih nye, biar la DIA yg tentukan


fifie...
haha..sis xleh nak senyum lbh2..nak cover taring yg sangat x cntk ini...kih3...hemo3...gatai nye duk pikir tema dia lg..ehem3 dh ade ke dik...
sunyi 2 mmg la..suma kwn2 dh berkahwin..tp nak wat camne..life must go on rite..moga2 ade yg terbaik...actly pic b4 ni ade gak letak watermark..tp yg ni terlupa nak letak..ekeke...

cinta lea ixora on Monday, November 09, 2009 2:10:00 PM said...

waaaa...nak kawen jugak....!!! ;p
ala ein..pe ssh..ein jwb jela kt diorang dah kawen..nikah je blom..kihkih..
tp kalo laki tanye xleh la jwb cmtu nnt jth saham lk..hehehehe

..::..ein..::.. on Monday, November 09, 2009 2:48:00 PM said...

lea...
ein juga teringin mahu khwn..tp apekan daya...sabar je la...hehe...

cahayachenta on Monday, November 09, 2009 11:21:00 PM said...

bestnya tgk kwn2 kawin kan..

haha~~~ terasa mcm nak kawin juga

unwanted on Tuesday, November 10, 2009 1:26:00 AM said...

bukan setakat x leh buat gila² lagi..
nk bergurau pun rasa dah lain 'level' je..:)

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal