Saturday, December 26, 2009

diary miszgarfien



dh 2 mlm xleh tdo....ntah la...asal nak tdo je, mst pk dia..pastu duk tgk hp je....tp xde ape2...ahh, aku je yg lbh2...kan dh pesan...jgn percaya dgn kata2 tu lg..nnt sndr yg tanggung...hurmm...dh la, jgn harap ape2 lg..lgpun, bukan ade ape2 kan...kawan je kan...yg aku nak ambk ati sgt nape...bengong lak aku ni....ceh, ayt nak sedap kan ati sndr je...hurmm...aku pun xtau ape yg aku pk...xpe la...aku doa kan dia sentiasa sihat...dpt ape yg dia nak dlm hdp ni..moga dia sentiasa tabah hadapi dugaan dlm hdp dia...aku hny mampu jd kwn tmpt dia nak share ape2..aku sentiasa je ade...mcm yg dia ckp, moga akn ade org lain yg blh jaga dia, lbh baik dr aku...andai dia baca bnd ni, aku nak minta maaf la kat dia...maaf utk segala nye...








ein dh stop bertweet wat masa ni..pd kwn2 twitter ein, maaf kan ein ye...mmg rasa sunyi tanpa kalian..tp xpe la...ein xnak nnt ade yg x suka kat ein...sblm ape2, biar la ein undur diri...ein xde niat pun nak tagih simpati drpd kamu semua...cuma nak meluah kan ape yg ade di hati je...nak wat camne..ade org x suka...so, better ein stop kan...ein rindu kan kamu semua...ein akn sentiasa follow kamu...







4 org kwn gapil on " "

Zala Wajik on Saturday, December 26, 2009 8:51:00 AM said...

Mesti yang dirindu tu den kan?
hahahaha =D


ps: Allah uji seseorang hamba tu sebab Allah tahu dia boleh lulus ujian tu ^.^
All the best

ayong on Saturday, December 26, 2009 11:20:00 AM said...

sis, nape dah tak tweet agey? no wonder dah 2 days tak bc tweet sis. now ramai dah yg cam nk stop tweet. nape yer? bro pon same. huk2~ adoi, sis, ayong mnx no sis dr bro yer.. t ayong hit sis. can i sis? nk bg camne camni?

litricherpop on Saturday, December 26, 2009 3:58:00 PM said...

menulis adalah terapi.

hilangkan perasaan gundah dan biarkan ia pergi bagai ais krim perisa stroberi cair di atas kon.

..::..ein..::.. on Saturday, December 26, 2009 4:28:00 PM said...

litricherpop...
btl..menulis itu merupakan terapi wat diri ein...ein akn tulis ape yg terbuku di hati...

hurm..eskem stobery x sedap r..nak vanilla lemon...hehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal