Saturday, December 26, 2009

down sgt2

diary miszgarfien


mgu ni mood ein down sgt2...xtau la nape jd camni...rasa stress sgt2...ein dh stop tweet wat masa ni...klo 2 yg terbaik, biar la...mood nak blogging pun dh xde...byk bnd nak lauh kan...tp ein xtau nak luah kan ape...ein x pndai nak bermain dgn kata2...nnt klo straight sgt pun, ade yg x leh nak terima....

nak kata sbb bnd 2, mayb juga...tp ein dh cuba utk x pk kan...cuba nak buang bnd 2 jauh2...cuba utk x membeban kan kepala ni...

yg pasti, ade sesuatu yg x kena dr dlm diri ni...ade sesuatu yg hilang...tp ein sndr xtau ape bnd 2...agk2 nye, korg tau x...hurm, klo dh ein sndr pun xtau apatah lg kamu suma kan...

skrg ni lbh byk hbs kan masa terperap dlm bilik je...pastu tenung syiling...kepala ntah melayang kat mana...hal ank2 dh x mls nak ambk tau...buat pun cam x ikhlas je...

ade org berpesan, if ein sedih or nak luah kan sesuatu, luah kan pd org yg ein knl...pd dia...sbb dia nak ein happy....tp, xpe la...ein x ganggu life dia dgn keadaan ein yg camni....lgpun, ............xde ape la....

dr ein luah kan pd org, baik ein luah kat diary ni....dh nama pun diary kan..so ein leh luah ape je yg ein nak....ein luah kan bukan utk minta simpati dr sape2....cuma dh x mampu nak tanggung or pendam lg....

ein dh start merapu lg...nak mandi pun terasa mls sgt nak bgn...tdo je keje ein skrg...mmg mcm org yg xde life je ein skrg...dh mcm org yg mati prasaan........






*ein...
chill ok
xmo camni
jgn sedih2
smile plzz
(^__^)



6 org kwn gapil on "down sgt2"

HAZWAN17 on Saturday, December 26, 2009 3:40:00 PM said...

jangan pendam2 ain...nanti lg sakit
better luahkan je....

..::..ein..::.. on Saturday, December 26, 2009 3:42:00 PM said...

hazwan...
bukan xnak luah kan
cuma mmg ein x pndai nak luah kan ape2

sue on Saturday, December 26, 2009 4:33:00 PM said...

baik jgn fikir, ngadu pada manusia, cume dapt redakan semntara, ngadulah pada allah ea...u'll be better.....

Abg Din on Saturday, December 26, 2009 4:42:00 PM said...

Sebaiknya...berbalik kpd yg Esa...

Bykkan berdoa....moga itu yg menenangkan fikiran ein ya....

amin.

Legasi Piston Pecah on Saturday, December 26, 2009 4:47:00 PM said...

biase la...rasa macam tuh...tapi sebab ape ek???

..::..ein..::.. on Saturday, December 26, 2009 5:02:00 PM said...

sue...
btl2..kdg2 ngadu dgn manusia ni, kena blk kat diri sndr..igt mereka phm tp rupa nye x...



abg din...
always abg din..ein doa biar ein di beri kekuatan utk hadapi suma ni...tq abg din



piston...
sbb ape?? ntah la...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal