Monday, December 14, 2009

follow n unfollow

diary miszgarfien


ein mayb akn unfollow beberapa blog yg x aktif.....dl beriya suh follow blk sbb dh follow blog comot ein ni...pastu senyap....habuk pun xde...cuma bp org je yg aktif....

klo ein unfollow blog kamu, sila jgn marah...pastu mana followers yg x aktif dlm blog ni pun, ein akn delete...klo nak marah ein, sila la....

pd sape2 yg rasa ein x aktif kat blog kamu, klo nak unfollow ein, sila la....ein x marah....pasni, sila jgn nak suh ein follow blog kamu lg....mana2 yg tulis kat shoutmix 2 suh follow ke ape ke, ein wat xtau je...klo ein rasa blog kamu best n menarik, ein akn follow...xyah nak wat spam kat shoutmix ein 2 ye


8 org kwn gapil on "follow n unfollow"

nursarah87 on Monday, December 14, 2009 11:32:00 PM said...

aku pun baru semalam stop follow beberapa blog, hehe

..::..ein..::.. on Tuesday, December 15, 2009 12:22:00 AM said...

nursarah...
haha...2 la, kena wat juga la nampak nye...

hans on Tuesday, December 15, 2009 1:39:00 AM said...

hahahha
macam2
benda macam nih xhabis2 kan?
hurm..
ntah..berblog dgn gembira jer
senang

Legasi Piston Pecah on Tuesday, December 15, 2009 10:03:00 AM said...

sori2...jarang comment kt sini.

..::..ein..::.. on Tuesday, December 15, 2009 10:23:00 AM said...

piston...
xpe, ein xkan unfollow kat cni
ein leh tau sape uh aktif sape yg x

SilentThinker on Tuesday, December 15, 2009 9:22:00 PM said...

(^_^)

Dak Wan on Wednesday, December 16, 2009 1:34:00 AM said...

Huh? Naper nak follow unfollow lak eh?

butterfly on Wednesday, December 16, 2009 9:53:00 PM said...

betul mrh ni yer??
:)

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal