Monday, December 28, 2009

nmpk sgt x ikhlas

diary miszgarfien


salam semua


hurm....en3 ni nak kata ein emo, blh gak...tp xde la emo mana...bukan nye ape...geram sgt2 laa.....camni, br2 ni saje la on kan myspace yg dh x bp nak hdp lg 2....saje xnak delete akaun..ade la reason nye nape ein xnak delete....


jom tgk ape yg ktorg msg




*baca dr bawah ke atas*



nmpk x yg mamat 2 poyo.....geram sgt2 la.....sape dia utk ein igt....org yg penting ke...lain la klo dia 2 btl2 kwn ein....bukan la ein nak menyombong ke ape...tp ein x suka dgn cara dia....

dh la suka2 je minta no phone ein....weeeii, igt aku ni prmpn ape...senang2 je nak pass no phone...jgn harap weeiii....kenal x seberapa, xde nye aku nak bg....

bila ein x bg no phone, tgk la ape yg dia tulis....sguh2 menyampah tau....mmg aku kwn dgn ko dlm 2 je....ape hal pulak nak lbh2....tlg jgn nak prasan ye weeeiii....no aku, suka ati aku la nak bg ke x kan....yg ko nak lbh2 ape kes....

asal nye ein nak sembur dgn bahasa2 yg indah...bila pk blk, x kuasa nak layan org camtu...biar ein hilang kwn camtu...jap3....kwn ke???? bukan kot....mmg nmpk sgt x ikhlas kan...

klo kamu baca blog ni, ckit pun ein x heran klo x kwn dgn kamu....suka suki kamu je nak minta no hp...bila x bg, mcm 2 respon kamu...sila blah ye.....



ein x phm btl la....kenapa mesti nak no phone...lain la klo dh lama knl...ade yg ein dh knl lama tp xde pun smpai camni...mmg ein akn bgtau baik2 yg ein xkan bg no phone...jgn harap la ein nak percaya kamu camtu je...zaman it ni mcm2 blh berlaku...

bg setengah org, mmg xde ape...x kisah nak bg no phone...tp bg ein, utk berkawan dgn org dlm alam maya ni, kena lbh berhati2...ein ade cara tersendiri dlm etika berkawan....terserah pd kamu nak camne....



13 org kwn gapil on "nmpk sgt x ikhlas"

jane on Monday, December 28, 2009 5:25:00 PM said...

uik???

napeih weih ein???

hahahah..buat la cter pnjg sikit..nak gak tau sape tu..haha:P

happy new year

nursarah87 on Monday, December 28, 2009 5:39:00 PM said...

aish..pe cer?

Sharinginfoz on Monday, December 28, 2009 5:40:00 PM said...

dah citer macam tu kan nak buat macam mana...

1st time Unique Visitors more than 200

Boleh Buat Duit ke ngan Nuffnang?

_Yaya_ on Monday, December 28, 2009 5:54:00 PM said...

eeii laki gatal..jgn layan mamat poyo dlm ms..

Aidi-Safuan on Monday, December 28, 2009 5:58:00 PM said...

nak no phone gak...
xnak kasik?
sedey ar camnih.
okay majuk.lari
hahahahahaa....

..::..ein..::.. on Monday, December 28, 2009 6:08:00 PM said...

jane...
haha..2 la citer nye...dia nak bengang dgn ein lak bila ein x bg no phone...sguh x patut...menci tul org camtu....ein x knl sgt pun mamat 2...

happy new year 2 u too



sarah...
ntah la mamat 2..x puas ati lak bila ein x nak bg no phone..so, ein say gud bye je la...haha



sharinginfoz...
haha..camtu la citer nye...tau xpe



yaya...
ein x layan pun..log in pun kdg2 je..juz nak check msg n komen je...ein mmg x bp caya dgn ms.. :P



aidi-safuan...
hahaha..sengal ok...
sila lari jauh
kih3

SuRayA^i. on Monday, December 28, 2009 6:32:00 PM said...

-_-"
sabar jela k..
tp mmg annoying ngan laki2 yg cmtu..

kdg2 ade soklan yg lg skit ati die bg kite..

"awk ngah on9 ehh.."

da terang2 nmpk status on9 kn, nk juge tnye soklan mcm tu. adoyai~

aku zaty on Monday, December 28, 2009 6:34:00 PM said...

haha!
mamat tuh mmg poyo..
dah byk kali jmpe mamat poyo mcmtu..
buat bodo jewp..
chill!=)

..::..ein..::.. on Monday, December 28, 2009 6:40:00 PM said...

suraya..
tau xpe..yg 2 mmg nak bg pelempang sedas je..kang ckp buta marah...adooii...sabar3...



zaty...
ye..mamat camtu mmg poyo...mangkuk sguh...
x kuasa dh nak melayan lg

seroja jingga on Monday, December 28, 2009 7:41:00 PM said...

bende ni sume biaselah ein..mcm mcm

..::..ein..::.. on Monday, December 28, 2009 8:11:00 PM said...

seroja jingga...
yup...tau xpe kak...hangin je x psl2 mamat 2 nak emo x dpt no phone

sI tEDI on Monday, December 28, 2009 10:10:00 PM said...

ha ha ha
terserlah kepoyoannya..

..::..ein..::.. on Monday, December 28, 2009 10:16:00 PM said...

tedi...
tau xpe...kih3

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal