Wednesday, January 27, 2010

tiket free...best wooo

diary miszgarfien




salam


muahahahaha....best2...happy3...hehehe...sgt teruja hari ini....pagi tadi dengar bunyi motor abe posmen...tapi bila tengok kat tong surat, cam takde apa2 je....kosong je....sekali bila tengok kat belah dalam ade satu sampul surat dr KARANGKRAF....ein excited sangat nak tau ape isi nye....cuba teka ape isi nye







taaaaaRRRRRRRaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





4 keping tiket free LOST WORLD OF TAMBUN...

ngeeeee....sgt2 suka....thanks to majalah remaja dan kumpulan karangkraft sbb bg tiket free ni ye.....ein tak sangka lak leh terpilih dalam cabutan bertuah ni...tiket ni available smpai hujung bulan february...ein tak tau lagi pegi ke tak...sebab abah ingat dekat area sini je...bila ein cakap kat perak, maybe susah sikit kot kami nak pegi




sila jangan jelles tengok pic kat bawah ni ye




sekuntum bunga ros berwarna PINK.....berserta dengan coklat FR....muahahahha.....ein bukan la gadis yang suka kan bunga...tak kisah pun if bf x penah bagi bunga...ngeeeh3....tp ein suka beli kan mak bunga....

TAPI............

di sebabkan bunga ni kaler pink gitu, kompem la ein suka....pink soft lagi tu...dah cakap kat mak suruh tanam kan...mana la tau kot2 nak dia hidup kan...lalalalaa

dari sape???lalalalala....rahsia la...mana leh bgtau...cukup ein bg klue dia seorg kekasih hati ein sampai bila2....tak kan ade pengganti nya...tak kan ade yang sama cam dia...bukan mr.N ok


tapi ade satu benda yang ein ngamuk petang tadi...sape yg follow tweet ein, tau la ape yg ein bengang dan marah kan sangat2....sedap2 bahasa je kot ckp ein kayu...gggggrrrrrr....memang ein geram sangat2 la...lantak r situ...sebab duit, jadi gelap mata...esok lusa dah jadi ape2, jgn nak nyesal...ein diam bukan diam camtu je..ein cari segala maklumat ok...ein selidik dulu bnd tu...kalau tanya pun, pasti akan ade je jwapan yang nak di berikan untuk tutup semua perkara-perkara tak elok tu kan....ada otak, guna la untuk fikir dengan baik-baik


12 org kwn gapil on "tiket free...best wooo"

apiih on Thursday, January 28, 2010 12:47:00 AM said...

bestnyer dpt g lost world..meh..meh..ajak i skali..haha..ader 4 kan tue..huhu

BELALANG on Thursday, January 28, 2010 1:18:00 AM said...

tu la... ein satu.. apiih satu
cmpur bllg sorg lagi.. okkn??? ngge =P

..::..ein..::.. on Thursday, January 28, 2010 1:31:00 AM said...

apiih...belalang...
ngeeeh3...hahahah

p a a n. on Thursday, January 28, 2010 2:11:00 AM said...

Ein. Paan pn igt nk bg ros kt sum0ne.
Tp tak jmpe kdai bunge lak
Hahaha

..::..ein..::.. on Thursday, January 28, 2010 2:14:00 AM said...

paan....
ehem3...nak bg kat sape tu...pndai eh sorok2...ke gadis yg paan celeb besday 2...hehe

Anarm on Thursday, January 28, 2010 6:00:00 AM said...

wow!! lost world of tambun.. best best.. bermandi manda di kaki bukit.. lalalalaa~

dulu penah gak ade orang panggil kayu.. wat x reti je.. ok pe kayu.. bleh buat rumah.. bagi perlindungan kepada orang.. lalaalalaa~

minTanG_teLip2 on Thursday, January 28, 2010 9:56:00 AM said...

nAk ikOt. .nAk ikOt. . .nAk ikOt . . .

eiy_Da on Thursday, January 28, 2010 12:16:00 PM said...

sis da penh dapat tiket tu..tp xpegi pon..membazir jek..hahah

bunga PINK..aaarrgghh..am jeles ok..sape bg?cakap2..cepat cakap...hahah..

cahayachenta on Thursday, January 28, 2010 12:28:00 PM said...

kalo tak nk tiket tu bg jer la kat aku.. haha~~~ aku kan org perak...

..::..ein..::.. on Thursday, January 28, 2010 4:32:00 PM said...

ekekekekke...rmai tul yg nak tiket ni ye...lalalala

Kapten Luffy on Thursday, January 28, 2010 7:14:00 PM said...

nak join ler ein :P
baguslah dah ada bf :)

..::..ein..::.. on Thursday, January 28, 2010 7:18:00 PM said...

kapten luffy...
errkk.....ah fatt, ein mana ade pakwe...adeeiii...jgn salah paham...wakaka

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal