Friday, February 26, 2010

2 dalam 1

diary miszgarfien


salam


ein nak sambung update pasal entry2 yang lepas...ade 2 entry rasanya yang ein lom wat sambungan update dia kan...kemalasan melanda la buat masa sekarang ni...di tambah2 lagi dengan cuaca yang panas terik...nak buat ape pun, takde mood

ein update pasal entry kenangan itu dengan im a babysitter....ein letak gambar je la ye..sebenarnya takde ape yang nak diciter kan..dat why la ein letak pic je....hehee




****************************************************************************

sambungan entry kenangan itu....



ni la kotak khazanah yang ein citer kan tu


nak tgk isi kotak tu ke...jeng........jeng...........jeng
ade tuppaware lagi dalam tu


ni la isi dalam tuppaware tu
segalanya tu kenangan masa ein kat teknik klang...setiap satunya ade kenangan tersendiri...setiap nama yg ade, insan2 yang baik n ein sayangi...tapi ada 1 nama takde dalam tu...kawan rapat ein-fatimah...mana ntah dia sekarang ni

kad ucapan tu ein dapat masa form4...from...................abg2 senior la...haha...nak tau pasal ni ke??? tak payah la ye..kang kamu kata ein terperasan lebih la pulak kan....hahaha...nampak je indah, tp zaman form4 ein penuh dengan kepahitan..hasad dengki dari orang lain hingga merubah ein menjadi orang lain...



********************************************************************************

sambungan entry im a babysitter



dah seharian bermain, dia tdo dengan lenanya...lega......leh buat keje lain..nak mandi pun susah sebab takde sape2 kat rumah yang leh tengok2 kan dia..so, kena la tunggu abah balik dulu

penat nye la kekasih hati cikya ni ye....syyuuuuhh....jangan bising..irfan tdo


ok....dah petang...time untuk berjalan2....hehehe


heart this kekasih hati so much




*hohoho
irfan berjaya membuat kan
cikya kena gelak dgn wan n mama
sebabnyaaaaaaaaa
irfan yak dengan banyaknye n busuknya
ekekeke




5 org kwn gapil on "2 dalam 1"

apiih on Friday, February 26, 2010 8:35:00 PM said...

huhuhu....kenangan yg mesti rindu gile2 kan..

comey baby..hihihi

Ah Fatt on Friday, February 26, 2010 10:31:00 PM said...

wah kenangan... satu jer lost contact ker?

..::..ein..::.. on Saturday, February 27, 2010 12:05:00 AM said...

apiih...
ade kenangan yg dirindu...ade kenangan yg xnak di igt lgsg

baby je ke comey...macik dia comey x...agagaga


ah fatt...
ade yg lost contact...ade yg lgsg xnak cntct dah...hehee

-N e Y r A- on Sunday, February 28, 2010 2:07:00 AM said...

"to my love chismore" ?? hahahahhaa

sape m. hidayat?

lagi..kem salam kat nuri zahira hahahah

..::..ein..::.. on Sunday, February 28, 2010 2:16:00 AM said...

neyra..
teeeett...nampak je mata dia ye...surat tu admire yg bg...dak klas i jd posmen..surat dia yg lain2 mana ntah

m.hidayat tu some1 la...dh la sama dgn nama abg btl i...

owh, nak kimslm ye..hahaa..baaaiikk nnt i smpai kan

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal