Sunday, February 7, 2010

boy...semoga cepat sembuh

diary miszgarfien



5 feb 2009 - 2.59am (waktu malaysia)



ein igt lagi waktu 2....ein dgn bro azllee masih lagi bertweet seperti biasa...tiba-tiba dalam pukul 3.15am (waktu malaysia) ein prasaan tweet bro pasal boy...bro ckp boy pengsan kat sekolah...Ya Allah, jangan la ada ape2 yg buruk berlaku pada boy..hati ein tak tenang..risau kan boy...hny mampu tunggu berita dr bro azllee je

wpun mereka jauh beribu2 batu di Vegas sana, tp kami dh umpama abg n adik...wpun kami x penah berjumpa, tp ein harap ein punya abg seperti bro azllee...saat ni, laju je airmata ni mengalir...boy belum sedar since operation dia...bro ckp ade pendarahan ckit tp dh stabil...so far, jantung dia berdenyut dgn normal...

boy baru je 7tahun...masih kecik...tp berat dugaan dia...apelah daya budak sebesar itu menahan segala kesakitan tu..kita yg dewasa ni pun, belum tentu dapat menahan...berat lg mata kita yg melihat, telinga kita yg mendengar...berat lagi dugaan yg bro azllee sedang lalui...bg dia, boy adalah nyawa dia..hny boy sahaja la yg dia ada dlm hdp nya...

setiap kali teringat kan boy, pasti laju je airmata ini mengalir..ein doa kan boy cepat pulih..bro kena kuat ye...kami rakan2 di twitter akn sentiasa doa kan yg terbaik utk boy n bro...ein tau, bro sangat perlukan family bro...mereka jauh..tp ein yakin, mereka sentiasa bersama bro...


boy, kamu kena kuat...kena cepat sedar...sian kat daddy...daddy rsau sgt tu...kamu kena sihat cam biasa...kawan2 suma rsau kan boy..nnt dh sihat, jak daddy blk malaysia ye...boy cepat pulih ye...kami semua sayang kan boy...be strong ye dear...

bro, kuat kan semangat ye..ein tau, berat sgt bagi bro dugaan ni...hny pd Allah je la tempat utk kita bermohon n mengadu...bro jg kesihatan juga ye..alas perut 2 wpun ckit...jgn nnt bro yg sakit..sape yg nak jaga boy...

kawan2.....sama2 la kita doa kan utk boy ye..moga2 dgn doa kita semua, boy akn sihat sepertia biasa...bro azllee n boy, sgt2 memerlukan sokongan dr kita semua




*ein dh x mampu nak menaip lagi
semakin deras airmata ni mengalir



**maaf klo ade perkataan/ayat
yg tunggang langgang
x mampu nak bendung kesedihan ni



**********************************************************************************

UPDATE :

berita terbaru tentang boy.....boy dlm keadaan koma skrg ni...ein pohon pada semuanya, sama2 la kita doa kan boy agr cepat sedar dr koma tersebut....


**********************************************************************************

UPDATE 2 :

lebih kurang kul 330pm waktu MY, boy akn di masuk kan ke OR utk operation kali ke2...harap operation kali ni berjaya n boy akn sembuh....kt doa sama2 moga operation kali ni berjalan dgn lancar n boy akn pulih seperti biasa






8 org kwn gapil on "boy...semoga cepat sembuh"

eiy_Da on Sunday, February 07, 2010 12:40:00 PM said...

huhuhu...hope boy cepat sedar la kan..n cepat sembuh...dan hope jugak bro azlan dapat sabar menempuhi dugaan ni...same2 la kiter berdoa...

apiih on Sunday, February 07, 2010 1:33:00 PM said...

Semoga bro azllee punya son cepat sembuh dan hidup bahagia bersama ayahnya..kita doa sama-sama yer.

hisham on Sunday, February 07, 2010 8:47:00 PM said...

salam...i doakan agar sumenya selamat...aminnn

Ah Fatt on Monday, February 08, 2010 12:54:00 AM said...

jangan banyak nanges ein

Ah Fatt on Monday, February 08, 2010 12:58:00 AM said...

jgn banyak nanges ein

..::..ein..::.. on Monday, February 08, 2010 1:00:00 AM said...

sis eyda & apiih...
sama2 la kita doa kan boy ye...ein x sgup nak baca tweet bro dh


hisham...
thanks ye sbb doa kan boy...moga boy cepat sedar


ah fatt...
x tertahan airmata ni dr mengalir setiap kali tau tentang dia...

-N e Y r A- on Monday, February 08, 2010 12:03:00 PM said...

i nanges baca entry u ni.. mcm tu jgk la i nanges tulis entry pasal boy kat blog i. smpi pendek jekk entry. ta tahan nanges :(

..::..ein..::.. on Monday, February 08, 2010 12:36:00 PM said...

neyra...
i x mampu nak baca tweet bro...setiap kali 2 la i nangis...kt doa sama2 ye utk boy

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal