Thursday, February 11, 2010

a daughter, PA n driver

diary miszgarfien


salam

im soooo tired today....not for today only...but everyday...wawawaaa....ntah ape la yang ein buat kan...nak kata dah keje, belum lagi..tapi memanjang je busy...nak tweet pun dah xde mood...sape1 yang mention kat ein, tapi ein x reply tu, paham2 la ye...ein xde depan lappy time tu


tengok title pun dah boleh paham kan...jawatan ein sekarang, seorg anak perempuan yang x bape nak comey kepada seorang abah....then ein juga PA (personal assistant) kepada abah juga...x ketinggalan juga jawatan DRIVER....wawawaaaa....best x keje ein sekarang...tapi kan.....kaaannnn.....kaaaannnnnnnnnnn.....jawatan yg ein sandang sekarang ni xde gaji lor....wawaaaaa




tapi............tiap kali keluar dengan abah, mesti abah belanja makan...hoooyeeeaahhhh...macam2 boleh makan..dah penat pusing2, ronda2, jalan2.....mesti abah suruh stop kat mana2 kedai utk minum....tangtu memang syok wooo....keje ein makan je...so, xleh nak complain badan dah makin comey....hehehe


yang x bestnya jadi driver ni, time tunggu abah....bila dah stop kat mana2, mesti berjam2...adeeiii..bosannya...kalau sekejap xpe gak...kang ade lak yang pengsan sebab bosan...yang paling bestnya td, dah la hujan, nak start kete pasang aircond, minyak lak dah kureng...so, duk je la dalam kete sambil berpeluh2



nasib baik la batery hp banyak....leh gak lerr wat xtvt yang x seberapa nak berfaedah ni....dah xtau nak watpe lagi...nak tweet via hp, xleh...sbb opera mini ein x jadi...nanti kena caj...hbs tolak crdt....so, tweet guna gladly je la...ckp sorang2 kat twitter tu



kadang2 bila camni, rasa cam best lak..duk rumah, jadi assistant abah...leh g jalan2...pastu abah belanja makan...nak ape je, dapat...xde wit, minta kat mak....errrkkk, jangan tiru prangai ni oke...sungguh x sopan...mintak duit kat mak...nak wat camne...kena gak minta, sbb kena bawa adk g bli mknn after dia hbs skolah tengahari..kat rumah dia xnak mkn...kang xde duit, sian lak adk x mkn....dh ler cerewet...ggrrrrrr





wawawawaaaa.....sila jangam muntah tengok gambar miszgarfien yang dah x bape nak comey sekarang ni...errkkk.....ampun....entry sengal + weng3 dh ni sbnr nye....ok3, dh.....nak tdo...arini penyakit moonlight datang menyerang...di tambah dengan kepala berdenyut...



*mish mr.N so much
waawaaa
need him lorr






5 org kwn gapil on "a daughter, PA n driver"

nyetok on Thursday, February 11, 2010 1:02:00 AM said...

Silap baca " a daughter, pendrive" td hahahak.. adeh la.

bergambar sakan nmpak

..::..ein..::.. on Thursday, February 11, 2010 1:03:00 AM said...

nyetok....
ggrrr.....ade lak pendrive...sabo je la...bila dh bosan, camtu la jd nye..agagaa

apiih on Thursday, February 11, 2010 8:02:00 AM said...

bgs...bgs..tolong bapak....

eiy_Da on Thursday, February 11, 2010 1:53:00 PM said...

bestnyer keje die..tp xder gaji la plak kan..hehe..tape2 bnyk pahala tu ein..heheh

Ah Fatt on Friday, February 12, 2010 12:12:00 AM said...

haha
bosan tp best

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal