Wednesday, February 24, 2010

gantung

diary miszgarfien






Ku harus menemui cintaku
Mencari tahu hubungan kita
Apa masih atau tlah berakhir

Kau menggantungkan hubungan ini
Kau diamkan aku tanpa sebab
Maunya apa ku harus bagaimana

Kasih

Sampai kapan kau gantung
Cerita cintaku memberi harapan
Hingga mungkin ku tak sanggup lagi
Dan meninggalkan dirimu

Detik-detik waktu pun terbuang
Teganya kau menggantung cintaku
Bicaralah biar semua pasti


Tentunya hubungan cinta denganmu
Membuat ku sakit
Hingga mungkin ku tak sanggup lagi
Dan meninggalkan dirimu



sorry la kalau sape2 rasa bosan bila masuk kat blog ni...ckit2 update lagu je kan....nak luah lebih2 kang ade yang salah paham..so ein luah kan melalui lagu je la...ein akn letak lagu bila ein rasa kan lagu tu ade kena mengena dengan jiwa ein..bukan nak jiwang or ape..cuma ni je la cara terbaik utk ein share kan prasaan ein....




lagu ni ein x tuju kan utk sape2 pun
cuma penah ade kisah disebalik lagu ni


mr.N,
ein xkan tgl kan kamu
no worries ok

MHSM



3 org kwn gapil on "gantung"

Mawar_berduri on Wednesday, February 24, 2010 7:47:00 AM said...

suke lagu ni .......best ..huhu

eiy_Da on Wednesday, February 24, 2010 12:09:00 PM said...

gantung tak bertali ker pe?.HEHEH

lemonade on Wednesday, February 24, 2010 12:35:00 PM said...

dis is one of my fav songs since 5 years ago. hihihi

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal