Tuesday, February 9, 2010

kuiz "JEJAK ORANG MISTERI MOHDZAID.COM"

diary miszgarfien

salam


adakah anda seorg yg penyabar??? cool?? n rajin??? owh, anda ada ciri2 tu suma....bagus2...ein nak ajk kamu suma join kuiz kat blog mohdzaid.com ni...tp make sure korang ade syarat2 tu la...kena sabar, cool n rajin....

bak kata saudara mohdzaid, kena menjadi seorang yang penyabar, tak cepat naik hangin, tak ada darah tinggi, migrain dan yg seangkatan dgn nya la








ni kali ke2 rasa nye ein join contest yg dianjur kan oleh blogger....ein nak join kontest ni bukan ape...rasa cambest je..lgpun ein mmg suka geledah2 blog blogger yg lain...weee...bila ein follow sesebuah blog, ein mesti akn baca suma entry yg ade....so, xde mslh kot utk ein join contest ni...*rasa cam kelebihan lak..wink...wink*...miyahaha...rugi woo klo kamu suma x join..sbb sng sgt la nak JEJAK ORANG MISTERI tu..hadiah pun not bad la...mmg rugi la sape2 x join..

Tempat Pertama

Hadiah Misteri + CD dari artis SonyMusic Malaysia = bernilai RM50

Tempat Kedua

Hadiah Misteri + CD dari artis SonyMusic Malaysia = bernilai RM30

Tempat Ketiga

Hadiah Misteri = bernilai RM20

Saguhati x1

CD dari artis SonyMusic Malaysia


*tgk2...best x hadiah dia*


Syarat Penyertaan :

1) Perlulah menjadi Follower aku .. saje je ni sebab nak tambahkan lagi follower sebab senang aku nak masuk blog korang bila-bila masa! - DONE


2) Korang perlulah menjadi seorang yang penyabar, tak cepat naik hangin, tak ada darah tinggi, migrain dan lain-lain sebab aku dah letak Orang Misteri Mohdzaid.com tu kat dalam entry blog ini secara rawak.. ada 20 Orang Misteri Mohdzaid.com kesemuanya, so far blog aku ni ada 375 entry, korang kenalah belek satu-satu. Kalau jenis yang tak penyabar tu sah-sah tak dapat cari.. so korang kenalah klik satu-satu setiap entry aku tu ye. - DONE


3) Lepas korang dah dapat kesan Orang Misteri Mohdzaid.com tu, copy kesemua 20 link post tu.. - DONE


4) Dah copy 20 link tadi terus emailkan link tersebut ke saya_telah_jejak_orangmisteri@mohdzaid.com , haaaa saja je suh email.. sebab kang kalau suh paste kat komen ramai pula orang yang sesenang copy paste balik… (AMARAN: Sesiapa yang paste kat bahagian komen 20 link tersebut, kelayakan anda akan terus dibatalkan) tiada kompromi! .. - DONE


5) Jangan ingat dah dapat 20 link tu korang dah boleh menang, hehehe ada satu lagi syarat… Buat satu post kat blog korang tentang kuiz Orang Misteri Mohdzaid.com, buat dengan gaya kreativiti anda dan ini akan meningkatkan lagi peluang anda untuk memenangi hadiah misteri itu. Jangan lupa lampirkan gambar Orang Misteri Mohdzaid.com dan link http://mohdzaid.com/ di blog anda ye. - DONE


6) Selepas dah dapat kesan kat mana 20 entry Orang Misteri Mohdzaid.com tu duduk dan korang telah buat post tentang kuiz ni kat blog korang, jangan lupa komen kat page ini dan letak alamat blog korang untuk senang aku review. - DONE


7) Jangan lupa letak @referrer macam mana korang tahu tentang kuiz ni… - DONE

haaaa tu je syaratnya amacam senang je kan!..?… hadiah misteri bernilai RM100 menanti anda… jangan risau.. hadiah gerenti gempak punya!.. Kuiz ini akan berlangsung selama SEBULAN DAN AKAN TAMAT PADA 7-MARCH-2010 , Pemenang akan di hubungi melalui email dan di entry ini

Apa tunggu lagi cepat cari dan jejak Orang Misteri Mohdzaid.com dan buat entry yang paling gempak di blog anda.. Keputusan juri adalah muktamad! sebarang bantahan tidak akan dilayan! heheheh..

ein dapat tau pasal kuiz jejak orang misteri ni dari blog mohdzaid.com sndr...atau pun senang citer ein tau dr tweet dia...cepat2 ein klik kat link tweet dia...


so..........kawan2 semua...jom lerr join ramai2...kita meriah kan blog mohdzaid.com tu lg...masih sempat lg nak join ni...bnyk lg masa tu...pastu klo dh join, n dpt tau dr blog ein, jgn lupa letak miszgarfien yg comey ni sbg referrer kamu ye...hohoho.....it so easy ok...

wpun ein kena wat 2x sbb link2 yg ein save kan 2 xleh buka, 2 x wat kan ein patah semangat utk join kuiz ni...sekejap je dpt cari....weeee...best3......





6 org kwn gapil on "kuiz "JEJAK ORANG MISTERI MOHDZAID.COM""

Zaid on Tuesday, February 09, 2010 4:03:00 AM said...

nampak gaya macam dah ada pemenang nih hehehe...

thanks ye rajin ein geledah blog zaid hihhihi...

..::..ein..::.. on Tuesday, February 09, 2010 4:05:00 AM said...

zaid...
hehe...2 mmg hobi ein waktu mlm2...

Fifie Ierina on Tuesday, February 09, 2010 4:52:00 AM said...

salam...

fuiyoo! hebat seh akak.. saya nak vote akak untuk menang contest nie ley x? hakhak! kalau saya la kan, awal2 lagi da surrender kut.. nengok syarat pertama lagi dah kantoi kat situ dulu.. hehehe!

chaiyok2, karang kalau menang, ade la orang nak kena belanja ktorang kat twitter nie eh? jangan nak wat lupe lak.. lalalala~ :P

apiih on Tuesday, February 09, 2010 12:31:00 PM said...

i jenis yg x penyabar...eemm..kansel lar...hahaha

..::..ein..::.. on Tuesday, February 09, 2010 1:19:00 PM said...

fierina...
hahaha...ape ni..lom cuba lg dh mengalah...senang je la kuiz ni...
bg akk sebab nape harus share dgn dak buchuk macham ni...wahahaha


apiih...
ni lg sorg...lom ape2 dh mengalah...

Ms.Independant on Tuesday, February 09, 2010 6:27:00 PM said...

byk betol syarat die.
kene byk bersaba betol.
Gudlak k!

:)

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal