Saturday, February 20, 2010

diary miszgarfien

salam




ni hadiah yg ein dapat dr tedi sebab join contest spontan kat blog dia..tengok dekat sini pasal kuiz tu..kalau tak percaya tgk result di sini ye...ade nama ein....hahahha...soalan dia senang je kan...ein main teka je masa tu...hehehe...ade juga orang yang jawab sama dengan jawapan ein...tapi ein jawab yang paling awl..so ein la di kira sebagai pemenang...hehe..kenyang la ein makan ayam nanti...syok2

thanks ye tedi


anarm : sila jangan jelles dengan voucher KFC tu...hahha...bucket lagi tu...lalallalla...



jom layan lagu dari hafiz AF7





lirik lagu : hafiz - noktah cinta


Ternyata semua bicaraku
Tersimpan di dalam hatiku
Ternyata semua soalanku
Tak pernah kau fikir di fikiran
Mengapa kau masih
Mencari kepastian dalam cinta
Dan di sini masih
Menanti jawapannya

Tuhan tolong nyatakanlah
Padanya tentang cinta
Adakah masih diriku diperlukan
Tuhan tunjukkan padanya
Tentang apa yang ku fikirkan
Adakah cinta ini perlu untuk dirinya


Berbicara tentang cinta kita
Masih tiada noktah penghujungnya
Berbicara tentang perasaan
Simpan saja semua itu

Mengapa kau masih
Mencari kepastian dalam cinta
Dan di sini masih
Menanti jawapannya

Tuhan tolong nyatakanlah
Padanya tentang cinta
Adakah masih diriku diperlukan
Tuhan tunjukkan padanya
Tentang apa yang ku fikirkan
Adakah cinta ini perlu untuk dirinya



lagu ni cam ade kekuatan yang tersendiri...video klip yang menarik bagi ein...tak tahu la nape ein suka sangat dengan lagu ni..tak ade la suka mana..tp boleh di kategori kan suka...lagu ni macam ade jiwa je...hahaha...padahal lagu ni macam ein nak tujukan kepada si dia je...kih3...


*kamu dh jumpa blog ein ye
wahahhaa
hope kamu mengerti segala nya



8 org kwn gapil on " "

lemonade on Sunday, February 21, 2010 1:01:00 AM said...

congrats!! nak jugakkkk~!!

..::..ein..::.. on Sunday, February 21, 2010 1:05:00 AM said...

lemonade....
hehehe...xleh.... :P

hisham on Sunday, February 21, 2010 1:11:00 AM said...

jom p kfc....hehe

..::..ein..::.. on Sunday, February 21, 2010 1:13:00 AM said...

hisham...
jom la...kamu blanja ye...hehe

Anem arnamee on Sunday, February 21, 2010 1:24:00 AM said...

Tahniah gapil ;p
comel jer...anem pun ske lagu tu...
giles best vc nya:D

..::..ein..::.. on Sunday, February 21, 2010 1:55:00 AM said...

anem...
hehe..mekasih anem...
best kan lagu tu...hafiz pun comey dgn rambut dia tu...hoho

apiih on Sunday, February 21, 2010 8:56:00 AM said...

NAK KEPCIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eiy_Da on Sunday, February 21, 2010 1:20:00 PM said...

nk jeles gak tak kire...heheheh

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal