Tuesday, February 9, 2010

syukur pada-Mu Ya Allah

diary miszgarfien


salam

pertama sekali, ein panjat kan setinggi-tinggi kesyukuran pada Allah....terima kasih Ya Allah kerana Kau makbulkan doa kami semua....syukur sangat2....

lebih kurang 830 pm waktu malaysia, bro azlan tweet ckp boy dah sedar...syukur sgt2...alhamdulillah...tak terkata dah rasanya suma org kat twitter tu bila dapat tau boy dah sedar....cuma masa dia sedar tu, bro ckp dia kejang..but doktor dah check n bgtau, suma nya tak ada ape2....

tak tergambar dah kesyukuran ni...masing2 di twitter mengucap kan kesyukuran dengan keadaan boy yang dah sedar....lega rasa nye...lebih2 lagi bro...terlalu gembira...permata hati dia dah sedar..

mengalir airmata kesyukuran tatkala ein dapat berita boy dah sedar...

Terima Kasih Ya Allah kerana perkenankan segala doa kami...hny pada-Mu tempat kami mengadu...hny pada-Mu tempat kami mencurahkan segalanya....Ya Allah, Kau berikan la kesihatan yang baik dan tubuh badan yang sihat kepada azllee...panjangkan la umur azllee...berila kesempatan pada dia untuk menikmati kehidupan di bumi-Mu yang indah ni...

moga boy akn cepat sembuh n sihat seperti sedia kala...ein akn terus mendoa kan kesejahteraan boy...

syukur

alhamdulillah



5 org kwn gapil on "syukur pada-Mu Ya Allah"

apiih on Wednesday, February 10, 2010 12:31:00 AM said...

syukur..alhamdulillah..semoga boy smakin sihat dan hepi nersame his daddy..huhu

apiih on Wednesday, February 10, 2010 12:33:00 AM said...

syukur..alhamdulillah..semoga boy smakin sihat dan hepi nersame his daddy..huhu

Legasi Piston Pecah on Wednesday, February 10, 2010 9:18:00 AM said...

syukurlah...boy dah selamat....

eiy_Da on Wednesday, February 10, 2010 12:45:00 PM said...

Alhamdulillah..sangat2...syukran2

-N e Y r A- on Thursday, February 11, 2010 1:29:00 PM said...

aminnn

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal