Sunday, February 28, 2010

tag dari piston

diary miszgarfien


salam


kali ni nak jawab tag dr piston lak...nasib baik tag kamu senang...hahaha...kalau tak kompem ein malas banyak sikit nak buat tag tu...wikikikii




1) - you hanve to print screen wallpaper that you are using right now




2) - tell us why you like the wallpaper

suka sebab simple je...words tu yang wat ein tertarik...hehe...sorry, desktop ein memang kosong n simple je....


3) - tag 10 people

tak tau la nak tag sape....sape yang baca sila la buat ye...jgn nak cengelat tau...



********************************************************************************

iklan jap


ni ein nak tolong promote untuk kawan ein

maklumat lanjut sila lihat di sini




sape2 yang ade berdekatan tu boleh la pegi ye




2 org kwn gapil on "tag dari piston"

apiih on Sunday, February 28, 2010 12:49:00 AM said...

kite x baca,juz tgk gmbr jerk,kirenyer xyah wat le tag nie kan..ahakz ;p

..::..ein..::.. on Sunday, February 28, 2010 1:07:00 AM said...

apiih....
teeeett...haha, sila la wat ye

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal