Monday, February 22, 2010

xde keje

diary miszgarfien


ein memang takde keje kalau malam2...selain layan tweet, ein try segala application yang ada kat facebook tu...wakakka....tp takde la nak publish...juz for fun


M - Makes dating fun / membuat pacaran lebih menarik
I - is really sweet & romantic / manis dan romantis
S - makes people laugh / membuat orang tertawa
Z - very broad minded / memiliki fikiran yang luas
G - very outgoing / sangat disenangi sesiapa saja
A - crazy / seorang yang gila-gila
R - funny / seorang yang lucu
F - loves people wild and crazy adore you / sukakan pasangan yang agak liar dan gila-gila
I - is really sweet & romantic / manis dan romantis
E - has gorgeous eyes / memiliki mata yang cantik
N - is a very good kisser too! / pemberi ciuman yang bagus juga




klo utk nama penuh, cuma ade beberepa huruf je yang takde dalam list "miszgarfien" tu



U - is loved by everyone / disenangi oleh semua orang

H - stick to one / setia kepada yang satu



memang takde keje kan....wahahahaha....kebosanan melanda ni

agak2 la kan..kamu semua yang kenal ein, ada tak ein macam dalam senarai kat atas tu...hahaaha




2 org kwn gapil on "xde keje"

apiih on Monday, February 22, 2010 8:31:00 AM said...

tersenarai dalam ats tue??? ade kot..hehehehehe

Rara on Monday, February 22, 2010 4:47:00 PM said...

fb mg leh ilgkn bosan.. :)

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal