Wednesday, March 10, 2010

10 mac 2009

diary miszgarfien


diary penemanku...

setahun yg lalu, pada tarikh yg sama dgn tarikh arini, merupakan saat pertama kalinya aku mengenali diri dia..saat pertama kali dia mengucap kan kata salam perkenalan...dan buat sekian kalinya, aku tewas dgn prasaan itu...aku x mampu tdo wpun jam menunjukkan 3.00 pagi..perasaan itu hadir lagi..

aku terlalu rindukan dia...mlm ni, aku kalah dgn prasaan tu...aku lemah..aku x kuat..saat ku pejam kan mata, tiba kerinduan tu muncul dlm diri..aku tak mampu nak tahan lagi..selalu ku kata kan pada diri sndr..aku kena kuat..aku kena tabah...ye, selama ni aku mampu harungi..tp tidak mlm ni..ada titisan hangat yg mengalir di pipi

salah aku juga...nape la aku pegi baca msg2 dia suma tu..segala memory tu masih segar dlm ingatan ni..i dont knw why i love him so much..i cant let him go..i cant..really miss him rite now..i need him..

hurm...pasti akn kena marah bila mereka2 dapat tau hal ni...utk kali ni, aku tewas..


dear,
ein tau
segalanya dh berakhir kan
tp ein yg pilih cara ni
ein sedaya upaya utk tunai kan segala
janji yg pernah kt buat bersama
tp...........
xtau la sama ada msh ade peluang atau x
ein akn terus setia menanti
ein xkan mengalah dgn mudah
melain kan kamu yg berkata2
meminta ein utk pergi
dear tau kan ein degil
sukar utk berganjak dgn kptsn yg dh di buat



terlalu sukarkah utk menerima semua ni..aku x penah jadi seteruk ini..hampir setahun berlalu dan, aku masih setia..ign saje rasa nya aku buang kan hati ni..supaya aku x punya ape2 prasaan lg...

aku dh x mampu nak berkata ape2 lagi saat ni..yg pasti, aku teramat rindu kan dia..terlalu rindu..mujur ade sesuatu dr dia yg blh di jadi kan pengganti diri, di kala aku terlalu rindu kan dia...



maafkan diri ini
kerana terlalu setia
menanti diri mu



5 org kwn gapil on "10 mac 2009"

apiih on Wednesday, March 10, 2010 10:13:00 AM said...

waahh..kenangan dulu nie.mesti rindu sesangat kan.cam apiih la.ade jugak kenangan nie,dh xigt,kne bukak balik kitab diari..cheewah..hihihihi

JuLia d BuBbLes on Wednesday, March 10, 2010 2:11:00 PM said...

ein sygg...

tamo ingat2 sgt benda dh lepas k. ingat, kite kan nak carik calon same2, pastu nak potong rambut yg bela panjang2 bile nak kawen, pastu nak bawak anak kita same2 g lepak2 main taman mandi sungai :P

ein rindu2 tu sikit2 cukup k. tamo sampai jd sedih2 tau..

take care. muaackks!

Anarm on Wednesday, March 10, 2010 3:11:00 PM said...

sbb tu org tak contact dah ex org.. sekali dh break, buat mcm tak penah kenai teruih.. kalo still dok contact2 lagi, tengok benda2 kenangan lagi, jadi lagu ni la..

erkk.. lain macam je ayat aku.. bunyi penang pasai apa??... keh3

Abg Din on Wednesday, March 10, 2010 6:43:00 PM said...

layan blues ke?

;)

lemonade on Wednesday, March 10, 2010 7:45:00 PM said...

knp mesti buat keputusan tu dulu???

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal