Monday, March 1, 2010

ape ni woooiiii

diary miszgarfien


kalau kamu follow blog ni untuk menyibuk hal ein...then memperkata kan tentang life ein, x perlu la nak follow...tapi kalau kamu follow blog ni dgn niat nak berkawan, or ape saja yg niat nye baik...xpe, ein x kisah...

camne la ein leh terlepas pandang tentang seorang follower ni...jangan sampai ein dapat tau kamu follow sebab nak sekodeng kehidupan ein supaya kamu leh hebah2 kan...kamu hanya menempah sesuatu yang buruk ok

kamu pun tau kan yang kita x penah baik dari dulu..dari dulu...ein masih lagi menimbang tara kan sama ada nak block kamu or tak...hope kamu tak ganggu life ein ok...walaupun blog ni open to everyone, tak bermaksud kamu boleh ambik kesempatan dengan suma tu...sila bawa life masing2 ok


ein nak berblog dengan aman..bukan nak cari gaduh or musuh....so, plz la ya...



8 org kwn gapil on "ape ni woooiiii"

eiy_Da on Monday, March 01, 2010 1:30:00 PM said...

sapekah ein?...huhuhu

..::..ein..::.. on Monday, March 01, 2010 1:36:00 PM said...

sis eiyda...
ade la seorg tu...ein dpt tau bila check kat nuff sape yg masuk blog kt...rasa cam hell je

pakeri on Monday, March 01, 2010 2:44:00 PM said...

sape tu sis?bia sy fire an..

cahayachenta on Monday, March 01, 2010 4:05:00 PM said...

sapa.. sapa//

nak tau jugaaaa........

..::..ein..::.. on Monday, March 01, 2010 4:42:00 PM said...

pakeri...
fire smpai rentung tau dik..wahahaa


cahayachenta...
huhuu...biar jd rahsia

apiih on Monday, March 01, 2010 8:02:00 PM said...

siapakah dia yg suka mnyibok itu??huhuhu..

pauhputik on Monday, March 01, 2010 8:33:00 PM said...

sape budak x guna tu????

meh abang pauh sekeh

pah genyeh tangan nge lado wie x leh naip doh pahni

ops kalu genye nge lado x jadi keno titing tange yo baru jadi

Mawar_berduri on Wednesday, March 03, 2010 3:54:00 PM said...

lor?
macam2 la diorang ni ...
kalau rase tak ikhlas nak berkawan ..jangan sibuk kat dalam hidup orang lain..huhu ...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal