Tuesday, March 2, 2010

bila yang HALAL dikahwinkan dengan yang HARAM, apa akan terjadi

diary miszgarfien


salam



ein nak share benda ni dengan suma org...ein dapat pic ni dari kakak..dia kata kawan yang forward kan kat dia...so, sila jangan blame ein kalau ade yang kata tu pic kamu yang punya ye...

cuba kamu fikir..ape yang akan terjadi kalau sesuatu yang HALAL tu di kahwinkan dengan yang HARAM...mesti la jadi haram kan...agak-agaknya la kan, orang yang cipta benda ni ada akal fikiran tak..tau la nak cipta sesuatu yang baru tapi biar la yang elok sikit...

meh tengok apa yang ein duk bebel kan ye




binatang ni di panggil BABIRI : babi + biri2


kat bawah gambar yang kedua tu ade tulisan cina..mayb bukan dari malaysia rasanya...tapi, ape2 pun, kena la pikir kan sensitiviti orang islam juga kan...tak pasal2 binatang tu jadi haram..haramjadah betul la...



8 org kwn gapil on "bila yang HALAL dikahwinkan dengan yang HARAM, apa akan terjadi"

blowie on Tuesday, March 02, 2010 1:53:00 AM said...

hahahahah babiri, takleh bla.
kesian natang tuh.

Aus MeLankoLik on Tuesday, March 02, 2010 1:55:00 AM said...

gile ke ?
gabung camtu..
sape nak makan..
hahaha

apiih on Tuesday, March 02, 2010 8:55:00 AM said...

bodohnyer..smpi cenggitu skali die buat...

lemonade on Tuesday, March 02, 2010 10:21:00 AM said...

nonsense.
sah2 x halal.

pakeri on Tuesday, March 02, 2010 1:09:00 PM said...

pasni kena tgk biri-biri kat tepi jalan.kalau idung semacam je tu terus tembak..fire pun leh gak

eiy_Da on Tuesday, March 02, 2010 1:28:00 PM said...

erk..babiRi?..pej..haram2..

yashygsempoi on Tuesday, March 02, 2010 3:15:00 PM said...

mana boleh cenggituuu!!!
T___T

sian kambing biri2 dah jadik haram sebab di kacuk kan dgn BAKBI.. T___T

dari comel berbulu2 terus huduh dgn hidung kemek kembang tu.. T__T

buduh sapa buat..

lizz on Wednesday, March 03, 2010 10:40:00 AM said...

ish, ngok ngek nyer wat camtu. tetap haram.huhuhu

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal