Thursday, March 11, 2010

cerita arini..............

diary miszgarfien


sebenarnya tak ade ape2 pun...cuma tiba2 je dapat keluar sbb kkak balik awal nak hantar kete yg baru dia beli...then dia terus malas nak pergi kerja....so, ein cadang kan untuk pegi shah alam buat ic baru dia...untuk tukar alamat sini...

bila keluar dengan kkak, cam biasa la ein kena jadi assistant..kena dukung irfan...perrrgghh...patah bahu...memang la nampak badan dia tak berisi, tak bulat...tapi dia agak berat la juga...lenguh bahu di buat nya dengan keadaan dia yang tengah lasak tu


petang tadi lepak kat chicken rice shop je memandang kan kkak sangat2 lapar...then kalau lepak kat kedai lain, irfan bukan boleh makan...lepak situ order nasi je...bukan senang nak bagi irfan mkn..kena pandai2..kalau tak, dia buang je nanti..time lapar, memang habis dia makan



makan mengalah kan org besar lak dia






ish....suka wat muka tak bersalah camtu....ggrrrrr...sangat geram dengan budak kecik ni tau


otw balik, ktorg excident sikit...kkak tersagat kete myvi orang...hurm..tak leh nak kata ape dah..benda dah jadi..nasib la kete orang melayu...perempuan lak tu...leh la bawa berbincang...ein nak upload pic pun tak boleh sbb gambar suma dlm hp kkak...calar habis kete myvi tu dr depan smpai belakang kat side kiri...

nak salah kan kkak pun tak boleh..mayb sebab kkak dh terlalu penat..dia cakap dia nampak kete myvi tu dah lepas..tp ein nmpk kat side mirror kkak, kete tu btl2 sebelah kkak...nasib la xde ape2 yg teruk..juz kete je la...cuma balik tadi kkak muntah2 je...terkejut agk nya...hope baby dlm perut xde ape2....






5 org kwn gapil on "cerita arini.............."

apiih on Thursday, March 11, 2010 2:03:00 AM said...

comelnyer bdk tue..huhuhuhhuu

lemonade on Thursday, March 11, 2010 8:57:00 AM said...

nak bt ic baru jugaklah. ic dh mcm hape ntah. rupa pn dh lain. hahaha

eiy_Da on Thursday, March 11, 2010 3:09:00 PM said...

comel sungguh buah ht sis tu kan..hehhe ;p

::cinta lea ixora:: on Thursday, March 11, 2010 4:19:00 PM said...

sgt comel itu budak... owh ein dh ader anak rupenye.. hehehe

..::..ein..::.. on Thursday, March 11, 2010 5:24:00 PM said...

wah3....masing nak curi bf ein ye..eheemmm3

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal