Thursday, March 25, 2010

DIA pujaan hatiku

diary miszgarfien


sejak pertama kali mengenal DIA, aku sudah jatuh hati..sudah berangan untuk memiliki DIA..tapi setiap kali aku nyatakan hasrat di hati, pastinya aku kecewa...tapi mengapa?? ape salahnya dengan pilihan aku ini...

kacak...smart...encem...cukup semuanya...rugged lagi tu...perrrghh..wahai idaman hatiku...bila agaknya baru dapat aku memilikimu, memelukmu, membelaimu...arrrgghh...angau sudah aku ini

aku juga tau, bukan mudah untuk aku memiliki mu..tapi yang pastinya, aku akn berusaha juga untuk memilikimu..biar pun aku harus bertegang urat dengan keluargaku yang tercinta...demi DIA, akn aku lakukan segalanya..




mari berkenalan dengan DIA yang telah mencuri hatiku

-

-

-

-


kacak kan DIA..sangat2 smart..tergoda dah ni..perrgghhhh



-

-

-

-

ingin saja aku memelukmu, membelaimu dan memilikimu



-

-

-

-

-

tapi......tidak yang ini...walaupun kau begitu kacak dari DIA..tapi hatiku tetap pada DIA




ye...inilah DIA yang ein maksudkan...dari dulu lagi ein minat sangat dengan satria..tak dapat satria GTi, dapat satria biasa pun jadilah..yang penting warna putih..leh make up bagi cantik n smart..walaupun satria Neo dah cukup smart, ein tetap tak jatuh hati kat dia..ein tak minat satria Neo la...satria model lama lagi best...

abah paling tak suka kalau ein cakap pasal kete ni..huhu...sedih je tau..bila lagi ein nak merasa life yang ade kan...takpela...berangan je la nak dapat kete ni



thanks ye UNCLE GOOGLE untuk pic2 yang encem tu...lalalala




6 org kwn gapil on "DIA pujaan hatiku"

fik-autoz on Friday, March 26, 2010 12:08:00 AM said...

klu satria 1.3 mungkin murah cket..akak boleh beli,tp nk kena pndai cari ar..

zaiMi on Friday, March 26, 2010 12:14:00 AM said...

tak apa nanti bila dah ada duit sikit beli la kereta tu. 0 down payment banyak skang ni. bayar bulan2 je. hehe

..::..ein..::.. on Friday, March 26, 2010 12:32:00 AM said...

fik...
alaa...1.3 x best la..up la ckit..hehe


zaimi...
yg 0 d'payment tu la yg takut....huhuu

apiih on Friday, March 26, 2010 9:52:00 AM said...

lawa gak kete nie..akak i gune satria neo..uhuhuhuhu

Legasi Piston Pecah on Friday, March 26, 2010 10:01:00 AM said...

betul tuh...alang2 1.3 kali up...ada 1.6 ker??haha...

lemonade on Friday, March 26, 2010 11:12:00 AM said...

kenapa x idam lamborghini? hakss =p

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal