Saturday, March 27, 2010

kesibukan melanda

diary miszgarfien


minggu ni dan minggu depan, ein akan jadi orang yang terlalu busy kot...ni pun tak cukup rehat..kena bangun pagi2 untuk uruskan hal adik yang akn pergi ke PLKN isnin ni...ishhh, kena berjauhan lak dengan dia..mesti bosan hidup ein nanti..ye la, tukang buli dah takde selama 3bulan...sunyi nye, dah takde kawan nak ajak g merayap kemana2

pagi uruskan segala keperluan dia..petang lak, uruskan hal abah..ni pun ein baru balik dari rumah cousin..weekend ni dia kahwin, so ein sekeluarga kena la rewang..tadi pegi kejap je..ein rasa cam nak tumbang sebab tak makan ape2 arini

esok pagi dah kena rewang..ishhh..rasa cam taknak pegi pun ade..malam pun kena datang...hari ahad lagi la busy...waaaaaaa....penatnya badan...isnin kena hantar adik pegi PLKN...nasib baik kumpul kat shah alam je..selasa sampai ahad, harus ambik alih tugas abah..abah kena pergi kursus

hurmm.....nak mengeluh lebih2 pun tak boleh..semua tanggungjawab tu memang kat bahu ein walaupun ein bukan anak sulung...takpe laa...

ok la....nak cover tido yang tak cukup...nak buka mata pun dah tak larat..esok harap2 mak ajak pergi rewang lambat sikit la..




1 org kwn gapil on "kesibukan melanda"

apiih on Saturday, March 27, 2010 9:12:00 AM said...

waaah..PLKN,xbestnyer..sirius,xsuke p plkn..ahahahahaha

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal