Friday, March 19, 2010

ketidak kebest'an

diary miszgarfien


arini....................

hari yang paling x best

abah marah2

habis semua orang marah

si gumuk pun 1 hal

lagi nak cari pasal dgn abh

nasib la abh x marah2 aku


bilik bersepah dengan kertas

cover letter BM ntah hilang mana

tangan penuh dakwat

muka dh berminyak2

rambut dh kusut masai


AAARRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHH


rasa arini hidup cam

tunggang langgang je ni

semua serba x kena

td periuk berdentum

ape kena ni


waaaaaaaaaaaaa



thanks pada kwn2 twitter yg menenangkan ein si kusut masai ni ye




adik A..........

i need u now

mish u so much dik



4 org kwn gapil on "ketidak kebest'an"

dark said...

awatnyeeee??..nape serabut2 nie...bertenang..mmmmmm

Legasi Piston Pecah on Friday, March 19, 2010 11:03:00 AM said...

camtulah ragam adik beradik...
yang tua kenelah banyak sabar ye..walau aku yang paling last dalam family dan tak rasa semua itu aku pon faham bila melihat rakan-rakan lain yang selalu cerita tensi jadi anak yang paling tua dalam adik beradik

zaiMi on Friday, March 19, 2010 12:49:00 PM said...

biasa la tu dalam family kalau tak bising2 macam tu tak meriah. sabar je la.

apiih on Friday, March 19, 2010 2:29:00 PM said...

asl abah marah nih???

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal