Monday, March 8, 2010

entry lucah???

diary miszgarfien



macam sioott!!!! rasa geram sangat2...perlu ke tulis entry yang lucah2??perlu eh??ye laa bagi trafik blog tinggi kan..nak2 lagi bagi orang yang pandai guna kan keyword untuk tarik lagi ramai pembaca or peng'google...

ggggrrrrrrrrrr...nak mencarut pun takde perkataan yang sesuai kot...dulu elok je blog tu tulis entry yang elok2..lepas tu mula la kearah yang lucah2...ein tau la tu blog korang...suka hati korang nak post pasal ape pun..tapi, ber'agak la juga...citer benda lucah...mayb ein ni jenis kolot sangat kot sampai tak boleh nak terima...tak tau la bagi orang lain benda camtu takde benda..JIJIK ok!!!!

takpe la kalau owner blog tu rasa dengan cara camtu leh glamer kan blog dia...kadang2 tu beringat la juga..kita tak tau sape yang baca blog kita ni kan...memalu kan laa bila tulis benda yang lucah2 camtu...ein menegur bukan la nak kata ein bagus sangat or baik sangat...entah la...dah tak tau nak kata ape lagi...ein memang akan terus tekan X pada blog tersebut...


*maaf kalau ade yang terasa dengan entry ni



9 org kwn gapil on "entry lucah???"

yashygsempoi on Monday, March 08, 2010 9:59:00 PM said...

yeahhh!! perkara yang patut kita buat bila jumpa blog kelucahan adalah tekan X di kanan paling atas browser.. kui3

lemonade on Monday, March 08, 2010 10:54:00 PM said...

famous ke blog beliau..?

x-po on Monday, March 08, 2010 11:08:00 PM said...

leh x bg link blog mana? hehe trasa nk bc gak la..ekekeh

apiih on Tuesday, March 09, 2010 12:02:00 AM said...

siapakah blogger lucah tersebut...

Anarm on Tuesday, March 09, 2010 3:06:00 AM said...

blog lucah mane tu? memang patut kene tekan X.. tp kalau keluar popup yg ade lucah2, jgn tekan X.. tekan Alt+F4.. dikhuatiri akan merebakkan virus sekiranya klik X.. :P

Legasi Piston Pecah on Tuesday, March 09, 2010 10:15:00 AM said...

blog sapa tuh?lucah pasal ape?

eiy_Da on Tuesday, March 09, 2010 12:48:00 PM said...

sape tuh...sngt menjijik kan lagi menggelikan..huhuhu =.='
uikss..kn tekan X ke ha??..ish..xtau la plak kan...hahhha..ye2 la kan yash ngan anarm tu..
Cikgu Xpo lak..ewah2...bukan men ek... ;p

..::..ein..::.. on Tuesday, March 09, 2010 3:08:00 PM said...

mmg jijik sgt blog tu...klo biasa2 xpe la juga..tajuk pun dh leh agk...

sis eiyda, tgk la anarm n x-po tu..klo tang ni, laju je kan diorg tu

Zala Wajik on Wednesday, March 10, 2010 6:31:00 AM said...

cara yang paling pantas dan menjatuhkan maruah untuk meningkatkan trafik; tulis pasal benda lucah

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal