Friday, March 12, 2010

mayb twitter + fb = d.e.l.e.t.e.

diary miszgarfien


masuk ni dh 2x....
tapi....nape mesti ein yang kena je
orang lain tu meroyan merapu meraban
takde sape pun kisah
ein bukan nak marah or emo
tapi ye la
ape salah ein
ein ganggu hidup orang lain ke

to my twitter followers
kalau ade yang tak senang dengan tweet ein
ein minta maaf
ein dah sedaya upaya untuk jaga semuanya
pelik sangat ke kalau ein tweet macam2

takpe la
biar la ein mengalah kali ni
ein pun dah macam tawar hati nak tweet lagi
fb pun maybe ein akan delete juga
lagi ein takde motif masa wat fb tu



**adik, mish u too

4 org kwn gapil on "mayb twitter + fb = d.e.l.e.t.e."

apiih on Saturday, March 13, 2010 1:55:00 AM said...

kenapa nie kak ein??kenapa bengang2 nih?ade org x puas ati ngan akak ker?

Ahmad Khairi on Saturday, March 13, 2010 7:12:00 AM said...

nape nie kak ein? boring la twitter xde akak taw..jgn peduli la ape org lain ckp..twitter kan tmpt kite luahkan perasaan..akak penah ckp kat adk dulu..^_____^

eiy_Da on Saturday, March 13, 2010 3:05:00 PM said...

alah..lantak kan ajek si meroyan tuh..biarkan..die sape yg kiter kn ngalaha jek?..tgk sis ni ileks jek..jgn dilayan..ala..laman twitter bukn laman nk meroyan..jeles2 atau nk bercenta..leh blah ngan sume tu..lantak kan aje ok..

Anarm on Sunday, March 14, 2010 4:58:00 AM said...

org sanggup putus kawan demi twitter.. hahhaa.. lagipon, diorang yg suke suke cari kesalahan kita ni tak sesuai dianggap kawan.. lebih baik buang je diorang tu drpd hidup kite (twitter kita).. sebelum diorang buat yg selebihnya yg lebih teruk, baik kite remove diorang tu..

kepada si penegur: nak tegur kesalahan org ada caranye.. tp biar kena pada tempat, masa, situasi.. jgn anggap diri korang sendiri je yg betol smpai asyik dok nampak kesalahan org lain je.. di twitter tu kita nk berkawan.. pandai2 la jaga hati kawan.. apa kata nnt user2 kt twitter tu berkumpul, serang korang dgn teguran2 yg sewaktu dengannya.. apa korang rasa? pikir laa.. Tuhan dah bg otak.. jgn letak otak tu kt lutut..

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal