Friday, March 5, 2010

perlu ke letak gambar kat mukabuku tu??

diary miszgarfien


salam


bila kita dapat jumpa kawan2 lama, mesti tanya "eh, ko ade facebook x...add aku wei"....kalau cakap takde kang, cakap tak ikut peredaran zaman la, kuno la, ape la....issshhh....tak paham betul ein...ok2...ein bukan nak point kan pada yang tu


point ein sekarang ni, perlu ke letak gambar kat facebook tu??? hurmm, ein tau adakalanya kena letak kan..takut ade orang x cam...nak2 pulak bukan guna nama betul....tapi bagi ein, ein buat menatang tu bukan untuk cari kawan2 lama balik...takde rasa pun nak cari diorang...kat request frenz tu ntah bape ramai yang ein belum approve kan lagi...sila kata ein sombong...tak kisah pun


semalam ade mamat poyo nak mampus message ein kat mukabuku tu...dia kawan sekolah ein dari sekolah rendah sampai la menengah...jumpa balik masa reunion aritu...ingat kan poyo dia dah hilang, tp bertmbah poyo lak..rasa menyampah pun ade...rasa cam nak campak dia kat gaung pun ade...



suka ati ein la nak letak gambar ke tak...ade susah kan hidup sape2 ke...bukan ein nak berlagak or ape...ein buat facebook ni memang dah niat xnak letak gambar...kalau ade pun gambar ramai2...kalau tak letak gambar tu di kire jual mahal eh...ein tak tau pun...kang kalau letak, cakap macam2 lak....



lagi bagus ein x letak pic
dari ein letak pic yg ntah ape2 kan...
yg seksi2,
yg tayang lurah dendam bagai...
yang tyg body solid...
klo ein letak pic camtu,
nak pgl ape lak
gadis murahan???





14 org kwn gapil on "perlu ke letak gambar kat mukabuku tu??"

Anarm on Friday, March 05, 2010 12:30:00 AM said...

susahnye nk jaga hati org, tp org tak reti nk jaga hati kita.. so... persetankan sume tu.. jom tweet2.. wuwuwuwuw~ hak3

luth textile on Friday, March 05, 2010 12:32:00 AM said...

bukan gadis murahan tapi nak suruh org tgk ciptaan tuhan yang tercantik.. kan kan?

ermmm apa2 pon setiap org ada sebab dan musabab tak letak / letak pic dlm fb.. kan?

nursarah on Friday, March 05, 2010 1:19:00 AM said...

ape2 jela bebudak FB nih.. sengalz

Anem arnamee on Friday, March 05, 2010 1:31:00 AM said...

Salam ein syg. Ikut niat kita nk letak n org lain yg lihat. mcm anem more to design2, netaw ada org nk order :), and ada kawan2 lama tak kenal anem [guna bukan nama sebenar],letak lah gak gambo . tapi yg kawan ein tu,jgn layan n pk sgt,tak de ke mana pun syg :D

Mawar_berduri on Friday, March 05, 2010 8:20:00 AM said...

tujuan letak gambar tu spy org mudah recognize tapi kalau tak nak letak pun tak pe ...tu kan FB Ein..suke ati ein la kan ?...tak perlu nak cakap macam2...sabar ye ein...org ni mcm2 pe'el...

apiih on Friday, March 05, 2010 9:05:00 AM said...

wuwuwuw..toksah care ngan diorg ute,sape la cam apiih,kat FB,xltk pon pic..hohoho..same ar cm twitter..wawawa..jom tweetz2..wawawa ;p

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ on Friday, March 05, 2010 11:16:00 AM said...

ye..ko mmg sombong
perlu ke ltk pic?
ntah la..bg aku hak masing2 la
kl ltk pic pun nk bg dieorg knl, time ko susah da konpem hampir sume wat2 xkenal.kan?hahah

lemonade on Friday, March 05, 2010 8:15:00 PM said...

nak letak ke tak itu terpulang pada individu tu sendiri. tak salah pun kalau kwn2 suruh letak sbb dorang mestila nak tau sape kan.

pakeri on Friday, March 05, 2010 9:27:00 PM said...

biakan je diorg tu sume.sape main fb lagi la kuno..orang skang main twitter lak >_<

AIN on Friday, March 05, 2010 10:01:00 PM said...

x yh ltk pown xpe... mcm kte, kte x ltk pastu ble ade org yg kte knal tanye kte sape, bleh kelentong dye.hehehe....

Monkey D Luffy on Friday, March 05, 2010 10:08:00 PM said...

hehe
biarlah dia
kan dia memang poyo

sickchild on Saturday, March 06, 2010 10:54:00 AM said...

haha ignore je.
lantak ko la fb ko ko nak ape pun ko nye hal.hahahaha.

weh ko pompuan ke? aku ingat ko laki.

eiy_Da on Saturday, March 06, 2010 11:57:00 AM said...

hahahah..mmg ramai org cam ni..apasal kn tgk pic dulu br nk berkawabn ker?..ades..lantakkn jek ein oitt..

AvantGardeShoppe on Saturday, March 06, 2010 6:26:00 PM said...

"lagi bagus ein x letak pic
dari ein letak pic yg ntah ape2 kan...
yg seksi2,
yg tayang lurah dendam bagai...
yang tyg body solid...
klo ein letak pic camtu,
nak pgl ape lak
gadis murahan???"
~good point there~

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal