Thursday, March 25, 2010

untuk adik A

diary miszgarfien


salam si kacak..adik, ape jua keadaan akk, jangan la risau sangat..akk baik2 je la dik..ni nape sakit lagi..ubat makan tak??ubat tu jangan tinggal..nak kemana2 bawa..nanti ape2 hal senang..setiap masalah yang datang, pasti ade penyelesaian nya..Allah takkan bagi ujian tu kalau Dia tau umat-Nya tak mampu nak hadapi..cuma kali ni akk mengalah n tewas dengan masalah yang melanda..insyaallah, akk akn ok seperti dulu..

ni nape gaduh dgn miss.A...jangan la libatkan study..kalau akk tau sampai jejas study, siap la adik akk marah nanti..dengan miss.A skali akk marah..open day tu adik terlibat ke?? kalau adik ade terlibat, apekata adik bawa miss.A datang kolej dulu..then dalam tengahari sikit, adik pegi la deting dengan dia..cakap leklok dengan dia..mana tau dia boleh paham..kalau dia nak marah juga, layan kan je la dik..

kita memang sering kali jaga hati dan perasaan orang..tp orang sering kali mengabaikan perasaan diri kita..takpe dik..jangan la ambik hati sangat..selagi termampu kita jaga, kita jaga la perasaan dan hati orang sekeliling kita..kalau mereka happy, pasti jua kita pun happy kan..ape yang ada dalam hati, biar kita sahaja yang tau..

adik nak PERGI dulu??? dulu ye la...sekarang akk tak bagi..silap2 akk yang PERGI dulu dari adik..takpun nanti akk ikut adik PERGI..jangan pernah sesekali minta camtu..tak elok kan..wpun kadang2 akk ade fikir camtu, tapi cepat2 positif kan fikiran tu..istighfar banyak2 dik..doa biar di permudahkan segalanya

adik kekuatan akk..jangan sesekali lemah..masih jauh lagi kan perjalanan adik..masih banyak lagi kan cabaran dan dugaan yang adik belum tempuhi..andai adik lemah sekarang, camne nak hadapi yang lagi hebat dari ini


*walaupun kata2 ni akk tujukan
buat adik
tapi sebenarnya ia lebih
kepada diri akk sendiri



forever love u dik
**big hug from akk*



1 org kwn gapil on "untuk adik A"

apiih on Thursday, March 25, 2010 4:50:00 PM said...

Adik A?? Adik Apiih??ehehehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal