Tuesday, March 23, 2010

wish for me ye

diary miszgarfien


perrgghhhh sejuk..best betul mandi malam2..walaupun tak elok untuk kesihatan, tp sekurang2nya dapat gak kurang kan tension kat kepala ni...pekena la bila bau syampu n shower cream yang wangi..memang best la...ekekee

arini mood dah ok sikit..paling best bila dapat belasah adik..hahaa..padan muka..sape suh wat aku yang kena hadapi semua ni

tadi pas maghrib dapat cakap2 dengan abah..cam biasa la..ein memang orang tengah antara abah dengan yang lain2..best betul tanggungjawab yang ein pikul..nampak cam remeh kan..tapi sangat2 berat..ape2 hal, pasti ein yang kena..tu yang wat selalu tension..semua kesalah terletak kat bahu n diri ein..takpe la..ein terima semua tu..pasti ade hikmah kan

arini mak beli kan borang MBSA..tu pun sebab kawan mak bgtau ade kuar iklan keje kat suratkhabar hari ahad..lepas ade lak iklan keje kosong dr SKVE..ein akan apply dua2 keje ni..doa kan untuk ein ye..takat ni, ein dah hantar borang untuk celcom, LPP, jomalina food industrial, prolintas..hurm..ape lagi ye..banyak dah..tapi semua takde jawapan..yang penting sekarang ni, USAHA dan tak boleh PUTUS ASA...

doa kan ein moga ein cepat dapat keje ye...setahun dh menganggur..ntah bila baru ein dapat tolong family



7 org kwn gapil on "wish for me ye"

Kapten on Tuesday, March 23, 2010 11:54:00 PM said...

semoga ko berjaya ein
dapat keja belanja kami
hehe

..::..ein..::.. on Tuesday, March 23, 2010 11:57:00 PM said...

kapten...
insyaallah..jika ade rezeki..doa kan ein ye

apiih on Wednesday, March 24, 2010 12:27:00 AM said...

abah kak ein msti garang kan??huhuhu

..::..ein..::.. on Wednesday, March 24, 2010 12:45:00 AM said...

apiih....
yup..memang garang pun...

~ein~ on Wednesday, March 24, 2010 8:17:00 AM said...

kembar..sabar k..ein selalu doakan untuk kembar..chayo2..

zaiMi on Wednesday, March 24, 2010 10:08:00 AM said...

sama la kita. berusaha mendapatkan kerja. chaiyok2. hehe

eiy_Da on Wednesday, March 24, 2010 1:12:00 PM said...

GooD Luck!@

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal