Thursday, April 29, 2010

alhamdulillah..dah masuk walaupun sikit..syukur

diary miszgarfien

salam

ehem3.........hehehe....br je masuk opis after lunch hour ni...masuk2 je terus diorg cakap "ein......gaji dh masuk"

errrrkkkk....hahahhaa...senyum je la..takde ape2 planning pun sbb gaji bulan ni cuma suku..tp camne pun, alhamdulillah...syukur dgn rezeki yang ade...petang ni lepas habis keje, nak g bank..nak kuar kan semua sekali dengan duit yang mak masuk kan utk buka akaun baru...duit tu ein nak buka ASB...kena la buat simpanan dari sekarang..ni pun dh terlewat...bulan ni takleh nak bayar PTPTN..insyaallah next month boleh la bayar...

kat sidebar ni, ein ade letak wishlist ein bila dh keje..ade beberapa item yang terpaksa di lupa kan..contohnya, cam broadband dan motor..macam nak kena lupakan dua benda tu je...takpe la..akan ein pk semasak2nya untuk beli benda tu..sekarang ni ade benda lain yang lagi penting yang harus ein dahulu kan..

satu lagi benda...arini pegi TNB sebab dah bosan duduk opis...ekeke...sebenarnya ade tujuan lain..nak pegi ambik borang keje kosong...semangat ein nak apply TNB..keje yang ein minat..semua staff kat TNB bagi sokongan pada ein untuk apply...moga2 dengan doa mereka tu, dapat la keje tu..kamu2 pun doa kan ein ye...

*mood :

xde mood nak buat keje



2 org kwn gapil on "alhamdulillah..dah masuk walaupun sikit..syukur"

apiih on Thursday, April 29, 2010 4:00:00 PM said...

gaji dh msk??hepi la die..huhuhu..semoga leh kije kat TNB tuh..huhuu

Anarm on Friday, April 30, 2010 2:56:00 AM said...

pasni bleh la tolong2 bayar bil.. keh3..

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal