Wednesday, April 14, 2010

alhamdulillah...naik sikit pun jadi lah

diary miszgarfien

salam semua


arini, ari ke2 ein kerja...ceehh..masuk keje 1 april tp baru 2hari keje...nak wat camne..dh duk terperap kat wad 8hari...wpun ein keje slow sikit, tapi boleh la buat tolong staf2 yg lain..

petang tadi 1st bos panggil masuk bilik...bcoz dia baru prasaan ein dah masuk keje...ikut kan dia suruh rehat lagi tapi staff lain dah asyk call je...dia bgtau gaji naik sikit sebab ade pengalaman..tapi dia x bgtau bape la...hurmmm

tapi................kul 5 tadi, 2nd bos lak panggil..di atny 1st bos dh panggil blom...ckp la dah...then dia bgtau bape gaji ein naik....alhamdulillah..boleh la menyimpan lebih sikit...syukur la...rezeki...keje pun depan rumah je...syukur sangat2 pada Allah

cuma............masa masuk keje after lunch, ein langgar tiang parking...ntah camne leh langgar pun ein xtau la...tau2 kete dh bergegar...lampu pecah, bumper kemek...menggigil, sera sejuk, takut...semua la ein rasa..terus call abah then abah dtg jenguk kete...nsb la abah tak marah...

arini memang rasa lemah lg tapi gigih kan diri buat keje...balik rumah terjelepuk terus..takpe la..ein kena kuat lawan sakit tu...

ein msg mr.N but..............no respon from him..memang sedih la...ein tak minta banyak..luang kan sekejap pun jadi la...1 msg pun takpe...nampak nya, ein akn balik cam dulu...berjauhan dr segala maksud..cuma ade ikatan di hati je..ein akn cuba sedaya yg ein mampu...

ok la...masa untuk rehat...



2 org kwn gapil on "alhamdulillah...naik sikit pun jadi lah"

lemonade on Wednesday, April 14, 2010 9:37:00 PM said...

its complicated...

apiih on Thursday, April 15, 2010 11:09:00 AM said...

gaji naik??syukurlah..selamat abh x marah mase langgar tiang tuh..huhuhu

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal