Saturday, April 24, 2010

macam-macam

diary miszgarfien


salam

rutian harian tiap kali on9, mesti check update kat blog...wat blogwalking mana yang sempat..tapi cam biasa la, jarang tinggalkan jejak...kadang juz baca je then xtau nak komen ape..if tergerak hati nak komen, br la komen...nak tinggalkan jejak kat shoutmix pun, kadang2 je...bukan ape, blog ein ni bukan nya ade ape2..ein berblogging bukan untuk glamer or traffik...kan dah nama pun DIARY EIN...

tadi tengok blog adik A ade update...tersenyum baca entry dia..lega sikit hati ni bila tau dia happy..tapi kerisauan tu tetap ada..dh nama pun dia tu adk, mesti la kkak dia rsau kan...adik, akk tak jelles pun...ade lagu kat blog dia tajuk nya The Drive-Bersama Bintang....1st time ein dengar lagu tu..rasa cam terbuai2 lak...hahaha sengal betul..

since dah keje ni, life dah jadi tak best..730am dh masuk keje..1pm lunch hour..2pm masuk keje balik..then 5-530pm balik keje..pastu duk memerap dalam bilik..pas solat terus lebur...padahal bukan banyak keje pun..duk goyang kaki je...

eh...jap3....ein nak tanya...aritu ein ade buatkan kek coklat untuk opis..bos yang minta sebab besday dia..ein jual kek tu dengan harga rm30...mahal ke harga rm30 tu??? sebab bos ein kata mahal...nak tunjuk gambar pun, takde..tapi kalau nak tau pasal kek tu, refer SINI...tapi ein tak guna bekas empat segi tu..ein guna bekas bulat besar...harga rm30 tu berpatutan ke mahal???plz bgtau ein ye...sbb ein jual dengan bekas tuppaware tu...




*arini planning nak jumpa mr.N
tp....mcm biasa la
berkahir dgn kehampaan



5 org kwn gapil on "macam-macam"

ChuyRy on Saturday, April 24, 2010 8:53:00 PM said...

try la tgk kat kedai harga brape..pastu jual online ke..huhu

..::..ein..::.. on Saturday, April 24, 2010 9:01:00 PM said...

chuyry...
kek kat kedai tu x sama la dengan kek yg sis buat ni..lgpun yg ni kukus..bukan bakar..memang moist sgt2..

apiih on Saturday, April 24, 2010 9:39:00 PM said...

mhl kot..huhuhu..stenderd 15 rasenyer...ihihihi

..::..ein..::.. on Saturday, April 24, 2010 9:40:00 PM said...

apiih...
mahal eh...ape rm15?? ape kata apiih g bli bahan2 tu semua..kire la bp byk duit utk bli barang2 tu...dengan bekas sekali ye...

~ein~ on Monday, April 26, 2010 11:27:00 PM said...

ish..mane ade org jual 15 hinggit..
besenye range dalam rm25 ke atas kalau besar tu..
dah ok tu..kat tempat ein harga standard rm30 jgk..
bos saiko kembar je tu nak harga murah lg..dun wori..tetapkan harga camtu je..=)

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal