Saturday, April 17, 2010

mesti tak sempat

diary miszgarfien

salam


esok wedding kawan baik ein...walaupun rasa tak sihat lagi, insyaallah ein akan pegi juga..ye la, dia pun dah bape kali ingat kan suh datang...ikut kan, abh xnak bg ein pegi sebab abah tak yakin dengan kesihatan ein..insyaallah ein takde ape2...

minggu ni ade PC fair kat kLcc...then ade carier fair kat mid...adoooii...dua2 ein tak sempat nak pegi...ikutkan hati mmg nak sangat pegi..nak tambah gadget sikit...then carier fair tu, nak gak mencuba nasib..mana tau ade rezeki kan..

tapi macam biasa la..tak terjejak dua2 nya tu...apekan daya...esok pegi wedding pun, nasib la ade yang sudi tumpangkan...thanks mira...sorry ein susah kan kamu lagi....

banyak sangat planning dalam kepala ni...nak jumpa bro azlan, dh x sempat sbb flight dia tghari...nak jumpa mr.N...........rasanya takkan kot...opssss, ein blom msg dia nak pegi esk...aritu ade bgtau dia...takut dia lupa lak...

bulan ni n bulan depan, rmai kawan2 naik pelamin...macam biasa la..soalan normal pasti akn di tanya...tadi pun kawan baik dari teknik sangup datang mlm2 nak hantar kad...camne nak pegi nnt....ish...agak2 nya bila la turn ein ye...ceh, keje pun xde gaji lagi berangan mcm2...lalalalaaa



2 org kwn gapil on "mesti tak sempat"

apiih on Saturday, April 17, 2010 10:41:00 AM said...

xpe kak ein,lain mase boleh pegi lagi..huhuhu..jumpe ngan bro azlan??waahhh..ihihihi

..::..ein..::.. on Saturday, April 17, 2010 11:02:00 AM said...

apiih...
huhuuu..nak pegi..mcm2 nak usha nnt..adeeiii...mana sempat nak jumpa bro azlan..adik lak bila nak turun kL

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal