Tuesday, April 13, 2010

private kan blog?? hurm....

diary miszgarfien


setiap kali ein check pautan yang masuk kat blog ni
masih lagi ade blog kamu
before ni ein penah bgtau kan
ein akn block kamu dr view blog ein
nampaknye ein terpaksa buat juga

macam yang ein bgtau
kita tak pernah jadi kawan dari dulu lg
boleh di bilang bape patah perkataan
yang terkeluar dari mulut kita

bukan ein berdendam dengan kamu
tidak sekali2
kita tidak bermusuh tapi kita juga bukan kawan
ein minta maaf kalau dengan cara block kamu
buat kamu marah kan ein

kalau susah sangat
ein akn private kan blog ni
biar orang yang tertentu je boleh view blog ni



2 org kwn gapil on "private kan blog?? hurm...."

apiih on Tuesday, April 13, 2010 5:24:00 PM said...

adik ke?? T____T ...sedihnyer...

..::..ein..::.. on Tuesday, April 13, 2010 5:37:00 PM said...

apiih...
ish adik ni..bukan adik la...org lain la

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal