Tuesday, May 11, 2010

diary miszgarfien

13/05/10 khamis ni appointment dgn doc..kena pegi PPUM...xtau la result camne nnt sebab arini ein dah start demam, selsema, sakit tekak, sakit perut...ikut kan memang tak larat nak keje tapi bila pk kan khamis nnt dah cuti, datang je la arini...lgpun keje tak banyak...

wahai angin....sampaikan la salam kerinduan ku pd dia...kerinduan yang tak tertanggung lagi...

awk...kali ni btl2 bg tamparan yang hebat kat diri saya...sampai sy x mampu nak menangis lg...andai dl sy masih kuat utk hadapi dugaan ni, tapi skrg sy betul2 tak terdaya...hampir setiap masa sy rindukan awk...

awk, blh saya tau ape yg awk keliru kan...awk ade org lain ke...awk terus terang je dgn saya if awk ade pilihan lain...kalau itu btl, saya akn undur diri...saya akn pergi...saya cuma nak tgk awk happy dan bahagia je...

saya tau awk baca diary ni kan...segala ape yg terpendam, disini la tempat sy meluahkan...disini la segalanya tercatat...

*demam lg

tp kali ni aku tau

aku demam sbb rindu kan dia sgt2


1 org kwn gapil on " "

apiih on Tuesday, May 11, 2010 11:10:00 AM said...

dmm sbb rindu??xde ubt nih..bahaya..huhu

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal