Friday, May 7, 2010

baby dah balik....

diary miszgarfien



alhamdulillah...semalam petang baby dah balik...syukur sangat2...irfan senyum lebar je bila tengok mama dia...rindu sangat2 la tu...then tny kat irfan, sape yang kat mama tu...dia senyum je...masa suruh sayang baby, dia peginya letak kepala dia kuat2 kat baby...terperanjat baby tu....hahahhaha



ni gambar baby masa kat hospital...nasib baik sempat jenguk baby sebelum dia kena tahan kat wad kanak2...kat wad tu orang lain tak boleh masuk...kalau ein lambat, mesti tak dpaat tengok baby...




kalau tengok betul2 muka baby ni, sebijik macam muka irfan...hehe...adik abg pun nama nya kan...mesti la macam muka abg dia..


dulu masa irfan, ein yang jaga...kali ni tak dapat nak jaga baby sebab ein dah keje...takpe la...tengahari kan ein balik, so dapat la kacau2 baby ni....ekekkeek....nama belum ade lagi la...nanti kalau dah ade, ein announce ye...atleast, ade gak ein nak buat kawan kat rumah ni...ye la, semua nya lelaki...bila dapat gurl ni, memang happy sangat2 la...lg 1...cikya dia bakal sengkek tak lama lagi...hahaha....paham2 je la ye..baju2 utk baby gurl kan cantik2...harga dia pun cantik juga...agagaga...




1 org kwn gapil on "baby dah balik...."

apiih on Friday, May 07, 2010 2:08:00 PM said...

alhmdulillah semuanyer selamat..huhuu

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal