Wednesday, May 5, 2010

blog dah open tapi......

diary miszgarfien



maaf sebab terpaksa private kan blog...ein dh open blk blog ni...tp ein akan away dr blog, twitter n fb...memang ein dh x mampu nak luah kan lagi segala nya di sini...dh tak terkata segalanya

adik, akk minta maaf sbb private kan blog ni...tp jgn sebab kan akk, adk pun nak stop berblogging...demi adik, akk buka blk blog ni...tapi akk tak sangup nak kongsi kesedihan ini dgn adk..akk tau adik tgh bahagia dan atas sebab itu la akk taknak beban kan adik dengan semua ini...adik punya kehidupan sendiri...akk tau adk rsau kan akk...tapi adk tau kan mana nak cari akk

awk...saya tahu awk baca diary ni kan..tak perlu awk nak sorok2 lagi...sy pinta awk...sebelum awk melafazkan sesuatu janji, awk pk la semasak2 nya...izinkan saya utk bersendirian...dan, mulai malam itu, sy janji dengan diri saya utk tidak cari / message awk lagi...awk, luka kali ini terlalu dalam...kenangan 3hari awak di sisi saya, akan saya kenang sampai bila2...awk jaga diri baik2 ye...jangan skip makan...jangan tido lewat2 tau...semoga awk terus berjaya...tentang blog nazira life, saya tak sentuh lagi dh


berikan ein ketenangan, ketabahan, kekuatan



*kesihatan ein semakin merundum
nxt week check up
doa kan ein x kena tahan kat wad lg ye
ein nak rehat
memang sangat2 tak larat
body termperature semakin naik



2 org kwn gapil on "blog dah open tapi......"

butterfly on Wednesday, May 05, 2010 10:11:00 PM said...

take care ye syg..

;D

BELALANG on Thursday, May 06, 2010 3:00:00 AM said...

napa nie ein???

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal