Thursday, May 13, 2010

dapat appoinment lagi

diary miszgarfien



salam



setengah hari ein kat ppum...kejap kena pegi menara utama...pastu kena pegi menara timur...pastu kena patah balik kat menara utama...ggggrrrr....ingat dekat ke tempat2 tu....sabo je la....dh la tak bape sihat ni...rasa penat + semput tau


arini je dapat 2 lagi temujanji dengan doc...1 utk wat endoscopy....apekejadahnya tu...endoscopy tu tu utk masuk kan kamera dalam badan...di sebab kan scan n ultra sound tak dapat kesan ape2, so terpaksa la buat endoscopy...ein ade lagi sebulan untuk betul2 sihat...kang doc suh operate camne....xmo waaa....temujanji lagi 1 tu kena datang after 2 weeks wat endoscopy...doc nak tgk progress camne


wad endoscopy kat menara timur tingkat 4...masa lalu kat situ, terus teringat mr.N....aritu dia ade bgtau dia uruskan projek kat menara timur...tingkat 4 n 6 klo x silap ein...tadi toleh2 gak...mana la tau kot2 dia ade kan...tapi.........x nampak pun dia...sungguh ein rindukan dia sangat2...


awak......awak dengar ye lagu ni....





Tiga waktu berlalu
Rentang hatiku menyayat
Wajah kasih yang dulu
Hadir dalam tidur

Malamku penuh mimpi
Pertemuan tak terjamah
Sinar di ujung sana
Menerangimu

Pernah kau berkata
Bila ku merindu
Bicara saja bintang kan mendengar
Maka kau kan merasakannya

Aku tahu diri
Semua takkan mungkin
Biarkan saja semua jadi kenangan yg mungkin
Takkan terlupa sampai kau menua
Biar saja

Hujan di ujung bulan
Biar jadi saksi hati
Betapa pun mencinta
Ini takkan mungkin




*ein tetap akn tunggu kehadiran kamu
kerna itu janji yang kamu lafaz kan
walaupun ein tau
akhirnya ein akn kecewa



1 org kwn gapil on "dapat appoinment lagi"

apiih on Thursday, May 13, 2010 4:14:00 PM said...

pegilah k.ein..utk kesihatan k.ein jgk..

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal