Wednesday, May 19, 2010

kaki rasa nak tercabut

diary miszgarfien


salam


arini memang terlebih penat...dengan tido x cukupnya...balik tadi kena menapak dari bkt aman ke stesen masjid jamek....melecet dah kaki ni...mana tak nye...menapak dengan kasut ladies....mulai esok dah start menapak....mau nye ein kurus nnt...wakakaka...makan pun x menentu...terasa mahal sangat..jawab nye, arini2 bawa bekal dari rumah...

lepas zohor tadi dah masuk jabatan..sejuk giler wooooo...mau nye ein beku tadi...tapi nnt ein kena kursus 2mgu....im so excited ok...tapi ein x boleh nak citer detail sangat pasal keje baru ni...ye la, semua tu kan rahsia...xnak ein kalau jadi ape2 nnt....susah wooo

masa untuk berblogging n bertwitter mmg dh xde sangat...time2 camni je la ein leh update blog n jenguk twitter...tapi...............rasa nya diorg kat twitter dh lupa kan ein kot...xpe la...tapi, ein sangat merindui mereka semua...

buat adik A.....maaf ye kalau akk dah lama x bertanya khabar adik...mmg x sempat nak buat ape2...kalau ade ape2, adk msg akk ye...insyaallah akk reply...kalau rajin, jenguk la akk kat bkt aman tu...tapi waktu opis hour je ye...ekekeke...akk berulang klang-kL-klang....adk kena jaga diri baik2 tau...

mr.N.........kamu jangan noty2 ye kat jb tu...jaga diri tau....dh bape mlm ein mimpi kan awk...benda yang sama je....ein mimpi awk dh bli kete...bla ein citer dengan kkak...dia kata ein sewel....bengong betul...agagaga....xpe la klo awak xnak bgtau ein....tapi selalu nya, mmg instinct ein kuat...

ok...masa untuk tdo sudah tiba...kih3.....slamat malam kamu2 yg ein sayang





3 org kwn gapil on "kaki rasa nak tercabut"

Mawar_berduri on Thursday, May 20, 2010 9:37:00 AM said...

wa..kereta? boleh la bawak ein nanti

apiih on Thursday, May 20, 2010 4:28:00 PM said...

sy xpenah lupa kat k.ein tau..uhuhuhu

CinTa Lea IxoRa on Thursday, May 20, 2010 10:33:00 PM said...

wahhh.. da dpt keje br.. congrate ein.. semoga semua berjln lancar.... luv u =)

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal