Tuesday, May 18, 2010

main hujan...yeeeaaahhhh

diary miszgarfien


salam


huhuuuu....arini masih lagi xde penempatan...adoooiiii...kematu dah bontot den ni hah....naik kejang kaki ni duduk je...dari pagi xde buat ape pun...cuma belah petang je la diorg bahagi kan unit mana ktorg semua di serap....

kami budak2 FT duduk kat bahagian logistic...kerja dia camne tu ein xtau la nak kata...sebab ein x start keje lagi...weeeeeeeeee....esk if xde ape2, kami semua blh la masuk opis n unit masing2...sekarang ni ein masih lagi tgh pk kan camne nak balik...ye la, xkan la tiap2 ari nak tumpang orang kan..segan la....

arini kL hujan lebat sangat2...dan2 pukul 4 hujan lebat....waaaaaaaaaaa...langsung x boleh nak bergerak....nak ke guard pun x boleh...last2 redah juga la..memang habis basah kuyup...tadi pun dh pukul 6 lebih ein still x gerak2...last2 abg yang ambk ein kat bukit aman..ekeekke....tu pun ein dh menggigil2

tadi msg dgn mr.N.............eeeee, ein ni mmg degil kan...ein x blh la...ape2 pun, mesti nak share dgn dia...dia ckp, esk dia outstation g JB....sob3...jauhnya.....ceh, mcm la selalu dekat depan mata je kan...meh3 sekeh ein ni sikit....agaggaga....tapi ein mmg rindu dia sangat2 woooo....blh lak duk berangan kan best klo ptg2 dia jemput...errkkkk, teeeeeeeeeett...angan2 minah jenin btl la...dah ein, jgn nak bermimpi je...

mata dh ngantuk...badan dh penat tapi blm blh tdo lagi....ein tgh tgu kek...kan tertido, takut air kukus tu kering lak...ish, bahaya....ikut kan badan ni mmg dh x larat...tapi dh hajat abh, kena gak turut kan...xpe la...

kat bukit aman tu kan......kan.........kan.....ramai abg2 polis yg ganteng2 gitu..wahahhhha...cuci mata itu harus..kih3...tp dlm hati cuma ade mr.N sorg sahaja tau...heart dia aje..lalalalla...tapi kat bangunan baru nanti, xtau la ade abg2 polis x....wakaka...rasa nya macam xde je....hahahahhampeh...x boleh nak cuci mata bersih2.....mr.N, jangan rsau ye...saya tetap syg n tgu awk...



1 org kwn gapil on "main hujan...yeeeaaahhhh"

Mawar_berduri on Wednesday, May 19, 2010 9:18:00 AM said...

wah..untung ye Mr.N ...setia Ein kat dia walaupun dikelilingi abg Polisi yang ganteng2....hihihihi

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal