Saturday, May 15, 2010

my last day

diary miszgarfien

salam

sedihnya.....sob3...arini lastday keje kat company ni...berat sangat rasa hati nak pergi...wpun dulu ein xnak keje sini, wpun ein jarang bercakap dengan yg lain2...tapi telatah mereka sentiasa buat ein tersenyum n ketawa...rasa terhibur dengan mereka ni...

kalau dikira kan, ein cuma keje kat sini sebulan je...tapi dlm tempoh sebulan ni, byk pengalaman n pelajaran baru yang ein lalui...baru nak mesra dgn mereka..nak kenal mereka semua...tiba2 arini last ein jumpa mereka..last berkerja dengan mereka...

rasa cam airmata ni nak mengalir je...semuanya berlaku dlm sekelip mata..tanpa di duga...mereka byk beri tunjuk ajr kat ein...mereka baik dengan ein...sentiasa jaga ein...lebih2 time ein tak sihat ni...rasa bersalah pun ada nak pergi ni

kawan2 opis yg ein syg...ein minta maaf ye kalau sepanjang ein keje kat sini, ein ade buat salah ke, ada yg x kena ke...ein minta maaf banyak2...sob3....sedihnya.....nnt ada masa n rezeki nnt kt jumpa ye...



0 org kwn gapil on "my last day"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal